VISCO-4LOK-ETUTASAUSPYÖRÄSTÖ

SYVÄÄ PITOA

VISCO 4LOK: PELKKÄÄ PITOA, UNOHDA SUTIMINEN

PITÄÄ JOKA KELILLÄ, PISTE.

Täysi mekaaninen lukitustoiminto on nyt saatavana huippuluokan malleissamme. Kun olosuhteet edellyttävät lukittua etutasauspyörästöä, kuljettajat voivat lukita etutasauspyörästön manuaalisesti.

* Lock 4WD -jarrujen luistonestolla (Brace Traction Control, BTC) saatavana Outlander XT-P (1000) ja X xc (1000) T-cat -malleissa. Visco-4Lok-järjestelmä saatavana Outlander XU + (650-1000) T-cat -malleissa ja ei-tyyppihyväksytyissä Outlander X mr (650-1000R) -malleissa.

VALITSE KUMPPANISI

TÄYTTÄ HALLINTAA

Etutasauspyörästö kenelle tahansa

Normaaliajossa Visco-4Lok säilyttää etutasauspyörästön toiminnan ylläpitäen ensiluokkaisen hallinnan kaikissa ajomaastoissa. Valitse 4WD LOCK -toiminto vaativaan maastoajoon, esteiden ylittämiseen ja tilanteisiin, joissa vaaditaan pitoa ja hallintaa.

KULJETTAJIEN LUOTTAMA

Pitoa napin painalluksella.

Visco-4Lok-LUKITUS-toiminto on käänteentekevä. DPS-ohjaustehostin tarjoaa ylivoimaisen tuntuman ja hallinnan. Mekaaninen kytkin ohjaa tehon eturenkaisiin. Läpi syvimpien esteiden.

VALITSE KUMPPANISI

2024 MALLISTO VISCO-4LOK-TEKNOLOGIALLA (X xc JA XT-P T: 4WD LOCK BTC -TEKNOLOGIALLA)

Lukituksen käyttö

Tasauspyörästö, joka tekee ajoneuvon ohjaamisesta ja hallinnasta helppoa ja nautinnollista. Kun asiat vaikeutuvat ja pito alkaa lipsua, käytä Visco-4Lok-toimintoa sen sijasta, että annat liikkeen pysähtyä.

JOKAPÄIVÄISTÄ TEHOA

Päivästä toiseen tämä kestävä ja luotettava laite vie sinut läpi hankalimpien ja mutaisten maastojen.

LUOTETTAVA

Voit aidosti nauttia lukituksesta ja ohjata luottavaisesti. Jos etenet täydellä kaasulla tai jopa unohdat sen olevan päällä, neliveto kytkeytyy automaattisesti.

JOHDA JOUKKOA

Maksimipito ja hitailla nopeuksilla parannettu hallittavuus. 4WD-LUKITUS-tilassa tasainen voimansiirto kaikkiin renkaisiin. Vääntömomentin siirto ja asteittainen kaasutuntuma.

TILAT

Takaveto on juuri tätä: teho lähetetään 50/50 takapyöriin, jotta ajaminen olisi varmaa ja voimansiirto johdonmukaista ja ennakoitavaa. Täydellinen huolettomaan ajoon poluilla, sorateillä ja päivittäiseen ajoon.

Neliveto lähettää voimaa etupyörille parasta pitoa varten mudassa, lumessa, rinteessä, laskeuduttaessa mäkeä, kivisessä maastossa jne. Moottorin vääntömomentti vaihtelee tarpeen mukaan kahden etupyörän välillä, kun käytetään Visco-4Lok-etutasauspyörästöön rakennettua rajoitetun luiston toimintoa, mikä antaa kuljettajille täyden itseluottamuksen monissa erilaisissa olosuhteissa.

Kun kaasu on pois päältä ennen ajoneuvon pysähtymistä tai kiinnijäämistä, Visco-4Lok voidaan kytkeä auttamaan haastavan mudan ja vaikean maaston läpi.

4WD LOCK -tekniikka tarjoaa samat edut kuin Visco-4Lok. 4WD LOCK on saatavana ABS-malleihin (Outlander X xc 1000 T ja Outlander MAX XT-P 1000 T) 30 km/h:n enimmäisnopeuteen.

ABS-ajoapu alkaa toimia heti, kun 30 km/h nopeusraja saavutetaan.

MALLISTOMME

TUTUSTU CAN-AM -MAASTOAJONEUVOMALLISTOOMME