SELÄTÄ TALVEN HAASTEET

Kestävät ja laadukkaat Apache-telajärjestelmät on suunniteltu varta vasten Can-Am-ajoneuvoihin, ja ne tarjoavat aivan uudenlaisen ajokokemuksen lumisessa maastossa.

MONIPUOLINEN

Apache-telajärjestelmät on tarkoitettu niin työhön kuin vapaa-aikaankin ja mitä moninaisimpiin käyttötarkoituksiin. Ne kulkevat kevyesti kaikissa maastoissa – niin syvässä lumessa kuin poluillakin, ja myös raskaamman kuorman kuljettaminen onnistuu mainiosti.

KESTÄVÄ

Apache-telajärjestelmien suorituskyky ja kestävyys ovat vertaansa vailla. Apache Backcountry on kehitetty syvässä lumessa ajamiseen ja Apache 360 ja 360LT monipuoliseen ympärivuotiseen käyttöön.

YHTEENSOPIVA

Apache-telajärjestelmät on suunniteltu sopimaan täydellisesti yhteen Can-Am-ajoneuvojen moottorin tehon, rungon ominaisuuksien ja nopeusmittarin toiminnan kanssa.  Lisäksi ne tarjoavat DPS-ohjaustehostimen kanssa täydellistä hallittavuutta kaikissa olosuhteissa.

ANNA LUMEN PÖLLYTÄ

APACHE BACKCOUNTRY -TELAJÄRJESTELMÄ

Huomaat sen heti, kun poikkeat polulta lumiseen maastoon – uraauurtavien moottorikelkkojemme teknologia on valjastettu käyttöösi uudella tavalla. Suurempi kosketuspinta, kevyempi paino ja aggressiivisempi telan muoto tekevät Apache Backcountry -teloista parhaan valinnan lumessa ajamiseen.

VERTAA TELAJÄRJESTELMIÄ

Valitse joko syvään lumeen tarkoitettu Apache Backcountry -telasarja tai ympärivuotiseen käyttöön tarkoitettu Apache 360 tai Apache 360 LT -telasarja.