SELÄTÄ TALVEN HAASTEET

Kestävät Apache-telat mönkijään on suunniteltu Can-Am-ajoneuvoihin, ja ne tarjoavat aivan uudenlaisen ajokokemuksen lumisessa maastossa. Voit käyttää mönkijää lumiaurana.

MONIPUOLINEN

Apache-telat on tarkoitettu niin työhön kuin vapaa-aikaankin ja mitä moninaisimpiin käyttötarkoituksiin. Ne kulkevat kevyesti kaikissa maastoissa – niin syvässä lumessa kuin poluillakin.

KESTÄVÄ

Mönkijän puskulevyjen suorituskyky ja kestävyys ovat vertaansa vailla. Apache Backcountry on kehitetty syvässä lumessa ajamiseen ja Apache 360 ja 360LT monipuoliseen ympärivuotiseen käyttöön.

YHTEENSOPIVA

Apache-telajärjestelmät on suunniteltu sopimaan täydellisesti yhteen Can-Am-ajoneuvojen moottorin tehon, rungon ominaisuuksien ja nopeusmittarin toiminnan kanssa.  Lisäksi ne tarjoavat DPS-ohjaustehostimen kanssa täydellistä hallittavuutta kaikissa olosuhteissa.

ANNA LUMEN PÖLLYTÄ

APACHE BACKCOUNTRY: MÖNKIJÄN PUSKULEVYT TILANTEISIIN, JOISSA TARVITSET MÖNKIJÄÄ LUMILEVYLLÄ

Moottorikelkkojemme teknologia on valjastettu käyttöösi uudella tavalla: mönkijän puskulevyn suurempi kosketuspinta, muoto ja kevyempi paino tekevät Apache Backcountrysta oikean valinnan lumessa ajamiseen.

VERTAA TELAJÄRJESTELMIÄ

VALITSE JOKO SYVÄÄN LUMEEN TARKOITETTU APACHE BACKCOUNTRY -TELASARJA TAI YMPÄRIVUOTISEEN KÄYTTÖÖN TARKOITETTU APACHE 360 TAI APACHE 360 LT -TELAT MÖNKIJÄÄN.