OFFROAD-TILBEHØR FOR VINTEREN

GJØR MER MED SCOOTEREN DIN NÅR SNØEN BEGYNNER Å FALLE

TA KJØRETØYET DITT TIL NYE NIVÅER

Få mest mulig ut av din Can-Am om vinteren med vårt helårs tilbehør. Sørg for at du trives i snøen i vinter og ikke la noe stoppe deg.

CAN-AM FØRERHUS

KOMFORT OG SIKKERHET

Originale Can-Am førerhus gir fører og passasjer den beste beskyttelsen mot elementene og kulden, og har det mest komplette kvalitetstilbehøret produktutvalget vårt kan tilby.

CAN-AM PROMOUNT PLOGER

GJØR LIVET ENKLERE

Den nye ProMount-serien ble laget for både profesjonelle brukere og entusiaster som ønsker å ta verktøysettet sitt til neste nivå. Can-Am er konstruert til å fungere så effektivt som mulig og plogen ble konstruert på nytt fra ramme til skjær.

ALLSIDIG BELTESYSTEM

GÅ DIN EGEN VEI

Hev deg over terreng, vær og hele sesonger med Apache 360 LT- og 360-beltesett – oppgraderingen som tar Can-Am-opplevelsen til et nytt nivå. Både 360- og 360 LT-beltesettene er konstruert til overlegen trekkraft og til å bære tyngre last i mykt terreng, og de kan installeres på ATV- og SSV-kjøretøyer og brukes året rundt for å utforske og utføre tøffe oppgaver.

GÅ TIL NESTE NIVÅ

TILBEHØR OG KJØREBEKLEDNING FRA CAN-AM OG VÅRE PARTNERE

HUNDREVIS AV TILGJENGELIGE OPPGRADERINGER

Fra topp til tå og tak til tråkk, finner du utstyr for arbeid, jakt, ytelse – pluss ekte tilbehør, deler og klær fra Baja Designs, S3 Power Sports, til Yoshimura og mer.