De nye Outlander ATV-ene

Bedre konstruksjon, bedre verdi

Gir deg det du trenger. Har det du trenger

Finne isfiskehull: Check
Dra henger full med høy: Check
Outlander PRO.

Ta det til neste nivå.

Klasseledende motorer

Med opptil 91 hester byr våre ATV-er på krefter helt i spissen av bransjen. Og kontinuerlige oppgraderinger sikrer deres renommé for legendarisk pålitelighet. Dra forbi konkurrentene. Bygg din i dag.

Kraft er bortkastet uten kontroll

Kontinuerlig Variabel Transmisjon (CVT)

Alle våre ATV-er kommer med kontinuerlig variabel transmisjon. CVT-girkassen holder deg automatisk i riktig gir, for å levere akkurat riktig kraft til hjulene. Så bare stå på. Behersk skogsveiene.

Ta turen offroad med ATV-er fra Can‑Am

Kraft. Kontroll. Styling.

Klasseledende egenskaper

Våre ATV-er lar deg lede der andre sliter med å holde følge. Outlander gir deg kraften og stabiliteten til å gå lenger og frakte mer, og Renegade leverer løpsprøvet ytelse. Valget er ditt.

 

CAN-AM`S ATV-UTVALG

Allsidighetsrelatert. Flere mulige anvendelser: Racing, jobb, gjørme, eventyr, etc.

 • Outlander PRO
  2023

  Outlander PRO

  Fra kr 107 900

  Fra kr 107 900

  Med en Outlander PRO, blir jobben aldri for mye. Funksjoner som arbeidskalibrerte Rotax-motorer og en nyttelastkalibrert fjæring betyr at den er bygget for holde det gående.

 • OUTLANDER
  2023

  OUTLANDER

  Fra kr 151 900

  Fra kr 151 900

  Alt du trenger for å regjere utendørs. Outlander setter kraft og stabilitet på lik linje, for å gi deg trygg håndtering, flest hestekrefter og den beste slepekapasiteten i sin kategori. Laget for å fungere i all slags terreng eller sesonger, og kan tilpasses til nesten alle jobber eller terrengbruk.

 • RENEGADE
  2023

  RENEGADE

  Fra kr 199 900

  Fra kr 199 900

  Renegade tar fatt der andre møter grensene. Den kraftigste familien av sports-ATV-er som er tilgjengelig i verden, kombinerer løpsprøvet ytelse og beskyttelse for å lede flokken gjennom seriøst utfordrende terreng.

Kjøring er en familiegreie

Nye ATV-er, bygget for morgendagens kjørere

Designet for barn med sikkerhet i tankene, er Can-Ams ungdomsserie en byggestein for unge kjørere. De nye modellene hjelper små familiemedlemmer å følge i foreldrenes fotspor og skape offroad-minner.

SE ET SHOWROM

Legg inn din egen kontaktinformasjon for å finne den nærmeste forhandleren og servicesenter for Can-Am Off-Road.