Vær kongen utenfor veien.

Kraft. Kontroll. Styling. Det er tid for å slå hardt.

Klasseledende egenskaper

Våre ATV-er lar deg ta ledelsen der andre sliter med å følge. Outlanders gir deg kraften og stabiliteten til å gå lenger og laste mer, og Renegades leverer racingtestet ytelse. Valget er ditt. Hev innsatsen.

Ta det til neste nivå opp.

Klasseledende motorer

Med opptil 80 hk byr våre ATV-er på krefter helt i spissen av bransjen. Og kontinuerlige oppgraderinger sikrer deres renommé for legendarisk pålitelighet. Dra forbi konkurrentene. Og verkstedet. Bygg din i dag.

Kraft er bortkastet uten kontroll

Kontinuerlig Variabel Transmisjon (CVT)

Alle våre ATV-er kommer med kontinuerlig variabel transmisjon. CVT-girkassen holder deg automatisk i riktig gir, for å levere akkurat riktig kraft til hjulene. Så bare stå på. Behersk skogsveiene.

Myke kjøreturer

Hjulopphengsegenskaper

Både Outlander og Renegade har avanserte hjuloppheng som er gjenstand for kontinuerlige forbedringer. Så ingen stein eller stubbe vil stå i veien for deg.

CAN-AM`S ATV-UTVALG

Allsidighetsrelatert. Flere mulige anvendelser: Racing, jobb, gjørme, eventyr, etc.

 • OUTLANDER 450/570
  2023

  OUTLANDER 450/570

  Fra kr 95 900

  Fra kr 95 900

  Bemerkelsesverdig komfort og kapasitet for alle kjørere. Som den perfekte blandingen av effektivitet, ytelse og pris, er Outlander 450 eller 570 all den ATV du trenger ... og litt til.

 • OUTLANDER
  2023

  OUTLANDER

  Fra kr 161 900

  Fra kr 161 900

  Alt du trenger for å regjere utendørs. Outlander setter kraft og stabilitet på lik linje, for å gi deg trygg håndtering, flest hestekrefter og den beste slepekapasiteten i sin kategori. Laget for å fungere i all slags terreng eller sesonger, og kan tilpasses til nesten alle jobber eller terrengbruk.

 • RENEGADE
  2023

  RENEGADE

  Fra kr 50 900

  Fra kr 50 900

  Renegade tar fatt der andre møter grensene. Den kraftigste familien av sports-ATV-er som er tilgjengelig i verden, kombinerer løpsprøvet ytelse og beskyttelse for å lede flokken gjennom seriøst utfordrende terreng.

SE ET SHOWROM

Legg inn din egen kontaktinformasjon for å finne den nærmeste forhandleren og servicesenter for Can-Am Off-Road.