CAN-AM TILBEHØR

Med riktig tilbehør kan du ta Can-Am-kjøretøyet ditt til nye høyder. Finn nyskapende tilbehør av høyeste kvalitet. Tilbehør som fungerer som det skal, passer perfekt og føles helt riktig. Fordi tilbehøret er laget av Can-Am – for Can-Am.

KVALITET

Kvalitet og sømløs integrering preger alt vi gjør, og alt vi lager. Vår kontinuerlige forpliktelse til høy ytelse er det som gjør at Can-Am tilbyr bransjens beste spesialtilpasning av off-roadkjøretøy.

PÅLITELIGHET

Utallige års erfaring og kompetanse har ført til at vi kan utvikle bedre tilbehør til terrengkjøretøy enn alle andre. Siden tilbehøret er laget parallelt med kjøretøyene det er designet for, skaper det en ekstra grad av selvtillit. Derfor har alt ekte Can-Am tilbehør ett års garanti – enten det er installert av en autorisert forhandler eller av deg selv.

STIL

Du får langt mer ut av ditt Can-Am terrengkjøretøy når du tilpasser det med ekte Can-Am tilbehør av topp kvalitet. Som nyskapende pionerer er det ikke rart at våre modeller alltid ser ut som det aller, aller nyeste. Vi legger inn et ekstra gir når det gjelder design, slik at du kan matche både deg og kjørestilen din.

ET SKRITT I RIKTIG RETNING

NESTE NIVÅ

Ingen grunn til å vente lenger: Fabrikkmonterte ytelser, rett fra Can-Am-forhandlerne. Gjør deg kjent med tilbehør for arbeid, vinter og løyper - pluss artikler fra Baja Designs, SD Power Sports, Yoshimura, Dragonfire og mer.

DRØM, BYGG, GJENTA

Velg en modell i utvalget, fra praktiske ATV til sportslige Maverick SSV, etter egne spesifikasjoner. Legg til tilbehør for drømmeturen.

KATALOGER

Sjekk ut våre 2023 brosjyrer for alle detaljer om kjøretøy, deler, tilbehør og klær.