• OUTLANDER 450/570
    2023

    OUTLANDER 450/570

    Ajomukavuutta ja suorituskykyä kaikille kuljettajille. Täydellinen yhdistelmä tehokkuutta, monipuolisuutta ja kevyttä hintaa: Outlander 450- tai 570-mönkijässä on kaikki, mitä tarvitset... ja aika lailla enemmänkin.

  • Traxter
    2023

    Traxter

    Rakennettu kovaan työhön joten se tarjoaa sinulle paljon enemmän kuin arkista pakerrusta. Traxter on kaikkien aikojen kyvykkäin Can-Am-rinnakkainistutttava ajoneuvo. Työmailla, metsästysretkillä, maatiloilla ja kaikkialla, missä tarvitset sitä: Traxter hoitaa hommat varmasti.

  • Maverick
    2023

    Maverick

    Mihin ajaminen voi todella viedä sinut. Nauti ajamisesta urheilulliseen ajoon suunnitellulla huippusuorituskykyisellä ajoneuvollamme. Se vauhditti meidät palkintokorokkeelle Dakarissa neljänä peräkkäisenä vuotena. Nyt on sinun vuorosi ottaa johtoasema.

  • Maverick Trail
    2023

    Maverick Trail

    Tee olosi mukavaksi ja aja viimeiseen kilometriin saakka. Kapein ja ketterin rinnakkainistuttava mallimme on 132 cm leveä — ja jokainen sentti on täyttä Can-Amia. Rakennettu suoriutumaan pitkistä matkoista ja uusista reiteistä luotettavalla suorituskyvyllä.

  • Maverick Sport
    2023

    Maverick Sport

    Terävin tapa päästä paikasta A paikkaan B, missä tahansa maastossa, missä tahansa säässä, täyteen kuormattuna tai ilman kuormaa. Can-Am on ajoneuvo, joka tarjoaa kaiken, mitä tarvitset seuraaviin seikkailuihisi.

  • Outlander 700
    2023

    Outlander 700

    Se on mönkijä, joka menee minne vaan. Halusitpa sitten lähteä mutaisille reiteille tai hakemaan kalasaalista, Outlander 700 on valmiina silloin, kun sinäkin.

  • Outlander PRO
    2023

    Outlander PRO

    Outlander PRO ei jätä sinua pulaan. Ominaisuudet, kuten työhön kalibroidut Rotax-moottorit ja hyötykäyttöön kalibroitu jousitus, tarkoittavat, että se on rakennettu kestämään.

  • OUTLANDER
    2023

    OUTLANDER

    Kaikki mitä tarvitset haastavien maastojen hallintaan. Outlanderissa teho ja vakaus ovat tasapainossa. Sen käsiteltävyys on luokkansa varminta ja mallisto tarjoaa suurimmat hevosvoimat ja parhaan kuljetuskapasiteetin. Se on tehty toimimaan kaikissa maastoissa ja kaikkina vuodenaikoina,

  • RENEGADE
    2023

    RENEGADE

    Renegade jatkaa siitä, mihin muiden rajat päättyvät. Kaikkien aikojen tehokkain mönkijämallisto urheilulliseen ajoon. Siinä yhdistyvät kilpailuissa mahtavaksi todettu suorituskyky ja tyylikäs ulkonäkö.

  • RENEGADE EFI
    2023

    RENEGADE EFI

    Can-Am Renegade EFI on rakennettu tulevaisuuden kuljettajia varten. Sytytä heidän intohimonsa ajamiseen ja tee maastomuistoja perheen jokaisen jäsenen kanssa.