2023

Outlander 700

Alkaen 13 890 €

Hinta sisältää ALV:n. Hinta ei sisällä rahtia, toimituskuluja eikä rekisteröintimaksuja.

Katso voimassaolevat tarjoukset

Se on mönkijä, joka menee minne vaan. Halusitpa sitten lähteä mutaisille reiteille tai hakemaan kalasaalista, Outlander 700 on valmiina silloin, kun sinäkin.

*Outlander X mr 700 paketti

Täysin uusi Outlander

Aina valmiina

Unohda kompromissit

Uusi Outlander 700 tarjoaa sinulle entistä paremmin rakennetun, suorituskykyisemmän ja kestävämmän mönkijän. Se on maastojen uusi johtaja.

Ylläty sen kyvyistä

Ei tarvetta tinkiä mistään!

Uusi Outlander 700 tarjoaa parempaa laatua sekä entistä enemmän ominaisuuksia ja uusia lisävarusteita

Kestää isältä pojalle

Rakennettu palvelemaan sinua ongelmitta vuosia

Outlander 700 on tehty kestämään. Siinä on jämäkän tehokas ja kestävä uusi 700 Rotax-moottori. Uusi pDrive-kytkin parantaa moottorin suorituskykyä ja vaatii vähemmän huoltoa. Uusi runko on valmistettu kestävästä putkirakenteesta ja se on saanut inspiraationsa kisakäytössä hyväksi havaitusta Maverick-mallista.

Nautiskelijoille

Ominaisuudet, joita tarvitset ajaaksesi tyylillä

Outlander 700:ssa on uusi ergonominen istuin, joten voit ajaa mukavasti niin kauan kuin jaksat. Ja koska mönkijän maavara on suurempi, ei mikään este ole mahdoton. Lisäksi rutkasti lisävarusteita ja säilytystilaa, jotta voit ottaa seikkailuun mukaan kaiken tarvitsemasi.

TUTUSTU OUTLANDER 700 -MALLISTOON

TULE PAIKAN PÄÄLLE

Syötä sijaintisi, niin löydät lähistöllä sijaitsevan Can-Am -jälleenmyyjän.

VOIT PITÄÄ MYÖS

 • Outlander PRO
  2023

  Outlander PRO

  Alkaen 10 090 €

  Alkaen 10 090 €

  Outlander PRO ei jätä sinua pulaan. Ominaisuudet, kuten työhön kalibroidut Rotax-moottorit ja hyötykäyttöön kalibroitu jousitus, tarkoittavat, että se on rakennettu kestämään.

 • OUTLANDER
  2023

  OUTLANDER

  Alkaen 14 290 €

  Alkaen 14 290 €

  Kaikki mitä tarvitset haastavien maastojen hallintaan. Outlanderissa teho ja vakaus ovat tasapainossa. Sen käsiteltävyys on luokkansa varminta ja mallisto tarjoaa suurimmat hevosvoimat ja parhaan kuljetuskapasiteetin. Se on tehty toimimaan kaikissa maastoissa ja kaikkina vuodenaikoina,

 • RENEGADE
  2023

  RENEGADE

  Alkaen 19 090 €

  Alkaen 19 090 €

  Renegade jatkaa siitä, mihin muiden rajat päättyvät. Kaikkien aikojen tehokkain mönkijämallisto urheilulliseen ajoon. Siinä yhdistyvät kilpailuissa mahtavaksi todettu suorituskyky ja tyylikäs ulkonäkö.