2024

Outlander 500/700

Alkaen 12 090 €

Hinta sisältää ALV:n. Hinta ei sisällä rahtia, toimituskuluja eikä rekisteröintimaksuja.

Katso voimassaolevat tarjoukset

Se on mönkijä, joka on valmiina kaikkeen. Outlander 500/700 on täysin uusi mönkijä täynnä uusimpia innovaatioita. Se on valmiina, kun sinä olet valmis, halusitpa sitten lähteä ihan vaan ajelulle tai vaikkapa kalareissulle.

*Kuvassa Outlander MAX XT 700 T

Ylläty sen kyvyistä

Ei tarvetta tinkiä mistään!

Uusi Outlander 500/700 tarjoaa parempaa laatua sekä entistä enemmän ominaisuuksia ja uusia lisävarusteita

Kestää isältä pojalle

Rakennettu palvelemaan sinua ongelmitta vuosia

Outlander 500/700 on tehty kestämään. Siinä on jämäkän tehokas ja kestävä uusi 700 Rotax-moottori. Uusi pDrive-kytkin parantaa moottorin suorituskykyä ja vaatii vähemmän huoltoa. Uusi runko on valmistettu kestävästä putkirakenteesta ja se on saanut inspiraationsa kisakäytössä hyväksi havaitusta Maverick-mallista.

Nautiskelijoille

Ominaisuudet, joita tarvitset ajaaksesi tyylillä

Outlander 500/700:ssa on uusi ergonominen istuin, joten voit ajaa mukavasti niin kauan kuin jaksat. Ja koska mönkijän maavara on suurempi, ei mikään este ole mahdoton. Lisäksi rutkasti lisävarusteita ja säilytystilaa, jotta voit ottaa seikkailuun mukaan kaiken tarvitsemasi.

Tärkeimmät ominaisuudet


 

Täysin uusi Outlander

Aina valmiina

Unohda kompromissit

Uusi Outlander 500/700 tarjoaa sinulle entistä paremmin rakennetun, suorituskykyisemmän ja kestävämmän mönkijän. Se on maastojen uusi johtaja.


 

TUTUSTU OUTLANDER 500/700 -MALLISTOON

TYÖKALUT SINULLE SOPIVAN MALLIN VALINTAAN

TULE PAIKAN PÄÄLLE

Syötä sijaintisi, niin löydät lähistöllä sijaitsevan Can-Am -jälleenmyyjän.

VOIT PITÄÄ MYÖS

 • OUTLANDER PRO
  2024

  OUTLANDER PRO

  Alkaen 10 290 €

  Alkaen 10 290 €

  Outlander PRO:n kanssa et koskaan jää alakynteen. Ominaisuudet, kuten työhön kalibroidut Rotax-moottorit ja CVT-vaihteisto sekä hyötyajoon kalibroitu jousitus, tarkoittavat, että se on rakennettu kestämään.

 • OUTLANDER
  2024

  OUTLANDER

  Alkaen 15 590 €

  Alkaen 15 590 €

  Kaikki mitä tarvitset haastavien maastojen hallintaan. Outlanderissa teho ja vakaus ovat tasapainossa. Sen käsiteltävyys on luokkansa varminta ja mallisto tarjoaa suurimmat hevosvoimat ja parhaan kuljetuskapasiteetin. Se on tehty toimimaan kaikissa maastoissa ja kaikkina vuodenaikoina,

 • RENEGADE
  2024

  RENEGADE

  Alkaen 19 390 €

  Alkaen 19 390 €

  Renegade jatkaa siitä, mihin muiden rajat päättyvät. Kaikkien aikojen tehokkain mönkijämallisto urheilulliseen ajoon. Siinä yhdistyvät kilpailuissa mahtavaksi todettu suorituskyky ja tyylikäs ulkonäkö.