2024

Outlander PRO

Alkaen 10 290 €

Hinta sisältää ALV:n. Hinta ei sisällä rahtia, toimituskuluja eikä rekisteröintimaksuja.

Katso voimassaolevat tarjoukset

Outlander PRO:n kanssa et koskaan jää alakynteen. Ominaisuudet, kuten työhön kalibroidut Rotax-moottorit ja CVT-vaihteisto sekä hyötyajoon kalibroitu jousitus, tarkoittavat, että se on rakennettu kestämään.

*Outlander PRO XU HD7 näytetty paketti

EI KOMPROMISSEJA

Uuden Outlander PRO:n kanssa et tingi mistään

Uusi Outlander PRO tarjoaa enemmän luokkansa johtavia ominaisuuksia kuin mikään muu mönkijä, mukaan lukien hevosvoimat, vääntömomentti, vetokapasiteetti ja säilytystilat. Lisäksi Outlander PRO:n jousitus on kalibroitu hyötykäyttöön, ja sen 5 000 km:n huoltoväli tarjoaa enemmän vastinetta rahalle kuin koskaan aiemmin.

Ei suostu lopettamaan

Se saattaa jopa kestää kauemmin kuin sinä

Uusi Outlander PRO on suunniteltu tarttumaan työhön. Rotax-moottorit antavat sille riittävästi hevosvoimia työskentelemään kovemmin. Uusi pDrive-kytkin tarjoaa paremman suorituskyvyn ja vähemmän huoltoa kuin mikään kilpaileva malli. Täysin uusi kevytmetallirunko on saanut inspiraationsa kisakäytössä kestäväksi todetusta Maverickista.

Paina pitkää päivää

Mukavaan työskentelyyn tarvittavat ominaisuudet

2024 Outlander PRO varmistaa, että mikään työmaa ei ole ulottumattomissa sen suuremman maavaran (33 cm) ansiosta. Sen uudet ergonomiset istuimet sopivat täydellisesti pitkiin työpäiviin. Runsaasti säilytystilaa ja lisävarusteita, joten jokainen työkalu kulkee mukana.

Tärkeimmät ominaisuudet

CAN-AM ON TOUR 2024

TULE JA TESTAA UUSIMMAT MALLIT!

Väsymätön työkaveri

Valmiina mihin tahansa työhön

Ryhdytään töihin

Outlander PRO saattaa hyvinkin olla kaikkien aikojen paras työkaverisi. Sen Rotax-moottorit on testattu kenttäkäytössä, ja siinä on luokkansa paras vetokapasiteetti ja hyötykäyttöön kalibroitu jousitus, joka parantaa käsiteltävyyttä raskaita kuormia kuljetettaessa. Puskurit edessä ja takana, renkaiden kuusinkertainen kudosvahvistus ja nopeudenrajoitin mahdollistavat turvallisemman työskentelyn.

TUTUSTU OUTLANDER PRO - MALLISTOON

TYÖKALUT SINULLE SOPIVAN MALLIN VALINTAAN

TULE PAIKAN PÄÄLLE

Syötä sijaintisi, niin löydät lähistöllä sijaitsevan Can-Am -jälleenmyyjän.

VOIT PITÄÄ MYÖS

 • OUTLANDER 500/700
  2024

  OUTLANDER 500/700

  Alkaen 12 090 €

  Alkaen 12 090 €

  Se on mönkijä, joka on valmiina kaikkeen. Outlander 500/700 on täysin uusi mönkijä täynnä uusimpia innovaatioita. Se on valmiina, kun sinä olet valmis, halusitpa sitten lähteä ihan vaan ajelulle tai vaikkapa kalareissulle.

 • OUTLANDER
  2024

  OUTLANDER

  Alkaen 15 590 €

  Alkaen 15 590 €

  Kaikki mitä tarvitset haastavien maastojen hallintaan. Outlanderissa teho ja vakaus ovat tasapainossa. Sen käsiteltävyys on luokkansa varminta ja mallisto tarjoaa suurimmat hevosvoimat ja parhaan kuljetuskapasiteetin. Se on tehty toimimaan kaikissa maastoissa ja kaikkina vuodenaikoina,

 • RENEGADE
  2024

  RENEGADE

  Alkaen 19 390 €

  Alkaen 19 390 €

  Renegade jatkaa siitä, mihin muiden rajat päättyvät. Kaikkien aikojen tehokkain mönkijämallisto urheilulliseen ajoon. Siinä yhdistyvät kilpailuissa mahtavaksi todettu suorituskyky ja tyylikäs ulkonäkö.