2022

Renegade

Alkaen 18 480 €

Hinta sisältää ALV:n. Hinta ei sisällä rahtia, toimituskuluja eikä rekisteröintimaksuja.

Katso voimassaolevat tarjoukset

Renegade ei tunne rajoja. Markkinoiden tehokkaimmissa urheilumönkijöissä yhdistyy kilparadoilta tutut suorituskyky ja suojaus – lopputuloksena on mönkijä, joka etenee vaivatta kaikkein hankalimmissakin maastoissa.

* Kuvassa Renegade X xc 1000 T paketti

 

 

VISCO-4LOK

Käytettävissä X mr -malleissa.

SYVÄÄ PITOA

Ensimmäinen lukittu tasauspyörästö, joka avaa rajat. Helppo käyttää, aito neliveto, enemmän ketteryyttä ja voittamaton mudassa. Eikä mikään mutalätäkkö ole Visco-4Lokin tiellä!

ÄLÄ TYYDY VÄHEMPÄÄN

Ota haltuun kiperimmätkin reitit ja selviydy kunnialla muta-ajon haasteista. Tehokkaalla V2-moottorilla varustettu Renegade ei jätä sinua pulaan hankalimmissakaan paikoissa.

LUOKKANSA PARAS

Can-Am Renegade suunniteltiin luokkansa parhaaksi crossimönkijäksi. Siinä on vakiona etupuskuri, ja lisäksi saatavilla on pohjapanssareita ja uusia rengas- ja vannemalleja.

TUTUSTU RENEGADE -MALLISTOON

RÄÄTÄLÖI KOKEMUKSESI

LUO OMIIN TARPEISIISI SOPIVA CAN-AM RENEGADE -CROSSIMÖNKIJÄ AITOJEN LISÄVARUSTEIDEN AVULLA.

TULE PAIKAN PÄÄLLE

Syötä sijaintisi, niin löydät lähistöllä sijaitsevan Can-Am -jälleenmyyjän.

VOIT PITÄÄ MYÖS

 • OUTLANDER
  2022

  OUTLANDER

  Alkaen 14 230 €

  Alkaen 14 230 €

  Paras vaihtoehto maastoon kuin maastoon. Outlander tarjoaa sekä tehoa että vakautta tarjoten kaikista luokkansa ajoneuvoista varminta ajettavuutta, eniten hevosvoimia ja parhaan vetokapasiteetin. Suorituskykyinen missä tahansa maastossa tai säässä, sopii lähes mihin tahansa tehtävään tai maastokäyttöön.

 • OUTLANDER 450/570
  2022

  OUTLANDER 450/570

  Alkaen 8 340 €

  Alkaen 8 340 €

  Erinomaista mukavuutta ja suorituskykyä kaikille kuljettajille. Outlander 450-570 -mönkijässä teho, suorituskyky ja muut ominaisuudet yhdistyvät edulliseen hintaan.