2024

Renegade

Alkaen 19 390 €

Hinta sisältää ALV:n. Hinta ei sisällä rahtia, toimituskuluja eikä rekisteröintimaksuja.

Katso voimassaolevat tarjoukset

Renegade jatkaa siitä, mihin muiden rajat päättyvät. Kaikkien aikojen tehokkain mönkijämallisto urheilulliseen ajoon. Siinä yhdistyvät kilpailuissa mahtavaksi todettu suorituskyky ja tyylikäs ulkonäkö.

* Renegade X XC 1000T näytetty paketti

Nuoret kuljettajat hallitsevat

Sytytä heidän intohimonsa ajamiseen

Esittelyssä Renegade 110 ja 110 X xc, eli entien DS-perhe. Nyt ne on suunniteltu täysin uudelleen ja niillä on helppo ajaa.

Luota Can-Amiin

Laatua, johon voit luottaa

Jokainen Can-Am on valmistettu täyttämään korkeat vaatimukset. Valitsemistamme osista aina kokoonpanoon ja viimeistelyyn asti – meidän ajoneuvomme on tehty kestämään. Se tarkoittaa enemmän aikaa ajamiseen ja vähemmän aikaa autotallissa.

Tehot maksimiin

Kaikkein tehokkaimmat Rotax-moottorit

Renegade X xc 1000 T on varustettu 80 hevosvoimaisella Rotax-moottorilla. Se on valmis hyökkäämään ja pitämään otteensa vaikeimmillakin poluilla ja radoilla.

Tärkeimmät ominaisuudet

Tule kisailemaan

Renegaden kanssa voit kisailla missä vain

Ja mahtavan nopeasti

Uusi Renegade X xc 1000 liikkuu uskomattomalla voimalla ja ketteryydellä. Siinä on integroidut LED-valot ja räväkkä etupaneeli. Nauti vauhdista, ja jätä muut taaksesi!

TUTUSTU RENEGADE -MALLISTOON

TYÖKALUT SINULLE SOPIVAN MALLIN VALINTAAN

TULE PAIKAN PÄÄLLE

Syötä sijaintisi, niin löydät lähistöllä sijaitsevan Can-Am -jälleenmyyjän.

VOIT PITÄÄ MYÖS

 • RENEGADE
  2023

  RENEGADE

  Renegade jatkaa siitä, mihin muiden rajat päättyvät. Kaikkien aikojen tehokkain mönkijämallisto urheilulliseen ajoon. Siinä yhdistyvät kilpailuissa mahtavaksi todettu suorituskyky ja tyylikäs ulkonäkö.

 • OUTLANDER
  2024

  OUTLANDER

  Alkaen 15 590 €

  Alkaen 15 590 €

  Kaikki mitä tarvitset haastavien maastojen hallintaan. Outlanderissa teho ja vakaus ovat tasapainossa. Sen käsiteltävyys on luokkansa varminta ja mallisto tarjoaa suurimmat hevosvoimat ja parhaan kuljetuskapasiteetin. Se on tehty toimimaan kaikissa maastoissa ja kaikkina vuodenaikoina,

 • OUTLANDER 500/700
  2024

  OUTLANDER 500/700

  Alkaen 12 090 €

  Alkaen 12 090 €

  Se on mönkijä, joka on valmiina kaikkeen. Outlander 500/700 on täysin uusi mönkijä täynnä uusimpia innovaatioita. Se on valmiina, kun sinä olet valmis, halusitpa sitten lähteä ihan vaan ajelulle tai vaikkapa kalareissulle.

 • OUTLANDER PRO
  2024

  OUTLANDER PRO

  Alkaen 10 290 €

  Alkaen 10 290 €

  Outlander PRO:n kanssa et koskaan jää alakynteen. Ominaisuudet, kuten työhön kalibroidut Rotax-moottorit ja CVT-vaihteisto sekä hyötyajoon kalibroitu jousitus, tarkoittavat, että se on rakennettu kestämään.