2020
Renegade

Alkaen 16 490 €

Hinta ei sisällä toimituskuluja.

Katso voimassaolevat tarjoukset

Renegade ei tunne rajoja. Markkinoiden tehokkaimmissa urheilumönkijöissä yhdistyy kilparadoilta tutut suorituskyky ja suojaus – lopputuloksena on mönkijä, joka etenee vaivatta kaikkein hankalimmissakin maastoissa.

*Kuvassa Renegade X mr 1000R paketti

ÄLÄ TYYDY VÄHEMPÄÄN

Ota haltuun kiperimmätkin reitit ja selviydy kunnialla muta-ajon haasteista. Tehokkaalla V2-moottorilla varustettu Renegade ei jätä sinua pulaan hankalimmissakaan paikoissa.

PUHDASTA HAUSKUUTTA

Anna mennä ja pidä hauskaa. Uudistetut renkaat, snorkkelilla varustettu moottori, uudistettu pohjapanssari ja FOX-iskunvaimentimet.

LUOKKANSA PARAS

Renegade suunniteltiin luokkansa parhaaksi. Siinä on vakiona etupuskuri, ja lisäksi saatavilla on pohjapanssareita ja uusia rengas- ja vannemalleja.

TUTUSTU RENEGADE-PAKETTEIHIN JA ERITTELYIHIN

MEILLÄ ON KARTTA

Syötä sijaintisi, niin löydät lähistöllä sijaitsevan jälleenmyyjän

SAATAT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

 • OUTLANDER
  2020

  OUTLANDER

  Alkaen 12 290 €

  Alkaen 12 290 €

  Outlander-mallisto kuvastaa kuljettajien moninaisuutta. Kaikilla Outlandereilla pääsee entistä pidemmälle, mutta jokaisen mallin ja paketin varusteet tuovat lisää tehokkuutta muun muassa kuljetukseen, metsästykseen, poluille ja mutaiseen maastoon.

 • OUTLANDER 450/570
  2020

  OUTLANDER 450/570

  Alkaen 7 490 €

  Alkaen 7 490 €

  Erinomaista mukavuutta ja suorituskykyä kaikille kuljettajille. Outlander 450-570 -mönkijässä teho, suorituskyky ja muut ominaisuudet yhdistyvät edulliseen hintaan.