2023

Renegade

Alkaen 19 090 €

Hinta sisältää ALV:n. Hinta ei sisällä rahtia, toimituskuluja eikä rekisteröintimaksuja.

Katso voimassaolevat tarjoukset

Renegade jatkaa siitä, mihin muiden rajat päättyvät. Kaikkien aikojen tehokkain mönkijämallisto urheilulliseen ajoon. Siinä yhdistyvät kilpailuissa mahtavaksi todettu suorituskyky ja tyylikäs ulkonäkö.

* Kuvassa Renegade X xc 1000 T paketti

 

 

Tule kisailemaan

Renegaden kanssa voit kisailla missä vain

Ja mahtavan nopeasti

Uusi Renegade X xc 1000 liikkuu uskomattomalla voimalla ja ketteryydellä. Siinä on integroidut LED-valot ja räväkkä etupaneeli. Nauti vauhdista, ja jätä muut taaksesi!

Nuoret kuljettajat hallitsevat

Sytytä heidän intohimonsa ajamiseen

Esittelyssä Renegade 110 ja 110 X xc, eli entien DS-perhe. Nyt ne on suunniteltu täysin uudelleen ja niillä on helppo ajaa.

Luota Can-Amiin

Laatua, johon voit luottaa

Jokainen Can-Am on valmistettu täyttämään korkeat vaatimukset. Valitsemistamme osista aina kokoonpanoon ja viimeistelyyn asti – meidän ajoneuvomme on tehty kestämään. Se tarkoittaa enemmän aikaa ajamiseen ja vähemmän aikaa autotallissa.

Tehot maksimiin

Kaikkein tehokkaimmat Rotax-moottorit

Renegade X xc 1000 T on varustettu 80 hevosvoimaisella Rotax-moottorilla. Se on valmis hyökkäämään ja pitämään otteensa vaikeimmillakin poluilla ja radoilla.

TUTUSTU RENEGADE -MALLISTOON

TULE PAIKAN PÄÄLLE

Syötä sijaintisi, niin löydät lähistöllä sijaitsevan Can-Am -jälleenmyyjän.

VOIT PITÄÄ MYÖS

 • OUTLANDER
  2023

  OUTLANDER

  Alkaen 14 290 €

  Alkaen 14 290 €

  Kaikki mitä tarvitset haastavien maastojen hallintaan. Outlanderissa teho ja vakaus ovat tasapainossa. Sen käsiteltävyys on luokkansa varminta ja mallisto tarjoaa suurimmat hevosvoimat ja parhaan kuljetuskapasiteetin. Se on tehty toimimaan kaikissa maastoissa ja kaikkina vuodenaikoina,