2020
Maverick Trail

Alkaen 12 990 €

Hinta ei sisällä toimituskuluja.

Katso voimassaolevat tarjoukset

Aja mukavasti matkasi jokainen kilometri. 127 cm leveä Maverick Trail on mallistomme kapein rinnakkainistuttava ajoneuvo, jonka jokainen sentti on tuttua Can-Amia. Luotettava ja ketterä Maverick Trail on suunniteltu pitkille ajomatkoille ja eri maastoihin.

*Kuvassa Maverick Trail 800 paketti

KOKO RATKAISEE

Maverick Trail on vain 127 cm leveä, ja sen jokainen yksityiskohta on tuttua Can-Amia. Kompromisseja? Ei todellakaan.

KAPEA JA KETTERÄ

Vaikka Maverick Trail on kompakti kooltaan, mukavuudesta ei ole tingitty. Se kulkee ketterästi sinne, minne haluat, ja voit itse nauttia Ergo-Lok-ohjaamon mukavuudesta ja kätevästi sijoitettujen hallintalaitteiden käytön helppoudesta.

JUURI SINUN NÄKÖISESI

Lisävarusteiden kanssa yhteensopiva sähköjärjestelmä, 650 W:n magneetto ja kymmenen LinQ-kiinnityskohtaa yli 300:lle BRP:n suunnittelemalle lisävarusteelle.

VARUSTELE MIELEISEKSESI

LOPUTTOMASTI KÄYTTÖMAHDOLLISUUKSIA. VALITSE MIELEISESI SADOISTA LAADUKKAISTA LISÄVARUSTEISTA JA TEE AJONEUVOSTA JUURI SINUN TARPEITASI VASTAAVA.

TÄRKEIMPIÄ OMINAISUUKSIA

Kaikki BRP:n valmistamat lisävarusteet sopivat yhteen ajoneuvosi kanssa saumattomasti. Varusta ajoneuvosi esimerkiksi 1/4-ovilla, täysimittaisella katolla, HMWPE-pohjapanssarilla, vahvalla puskurilla ja olkapehmusteilla varustetuilla 4-pistevaljailla.

TUTUSTU MAVERIC TRAIL-PAKETTEIHIN JA ERITTELYIHIN

SAATAT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

 • Maverick
  2020

  Maverick

  Alkaen 30 590 €

  Alkaen 30 590 €

  Tällaista ajamisen kuuluu olla. Erittäin suorituskykyinen Maverick on valmis kaikkeen maastossa kuin maastossa.

 • Maverick Sport
  2020

  Maverick Sport

  Alkaen 21 990 €

  Alkaen 21 990 €

  Paras tapa päästä paikasta toiseen maastosta tai säästä riippumatta raskaan kuorman kanssa tai ilman. Can-Am-ajoneuvo, joka on valmiina seuraavaan seikkailuusi.