2023

Maverick

Alkaen 38 990 €

Hinta sisältää ALV:n. Hinta ei sisällä rahtia, toimituskuluja eikä rekisteröintimaksuja.

Katso voimassaolevat tarjoukset

Mihin ajaminen voi todella viedä sinut. Nauti ajamisesta urheilulliseen ajoon suunnitellulla huippusuorituskykyisellä ajoneuvollamme. Se vauhditti meidät palkintokorokkeelle Dakarissa neljänä peräkkäisenä vuotena. Nyt on sinun vuorosi ottaa johtoasema.

*Kuvassa Maverick X rs Turbo RR Smart-Shox paketti

Kesytä villeimmätkin maastot

Ja laita kasvosi leveään virneeseen

Maverick vastaan kaikki

Eläköön kivien, lian ja dyynien mestari! Maverick selviytyy kaikista unelmiesi seikkailuista. Pakkaa tavarat ja lähde maastoon, aja syrjäisimmille retkipaikoille tai voita rankin kisa.

Lisää vauhtia

Ajoneuvon lisävarusteet

Vaihda Maverick nopeasti ajotyyliisi ja maastoon sopivaksi. Valitse useista lisävarusteista, kuten LED-valoista tai vinssistä, ja aja kuin ammattilainen kaikenlaisissa seikkailuissa.

Pakkaa toimintaa varten

LinQ-säilytysjärjestelmä

LinQ:n avulla voit ottaa mukaan enemmän ruokaa, juomia ja varusteita tulevaa toiminnantäyteistä seikkailua varten. Valitse erilaisista laatikoista, kylmälaukuista, laukuista ja telineistä. Asenna ja irrota helposti, pakkaa ja aja.

Päästä kunnon musa ilmoille

Audiolisävarusteet

Tehosta tunnelmaa huippuluokan äänentoistovarusteilla, jotka saavat Can-Amisi rytmin sykkimään. Ne ovat helppoja asentaa, sekä tehokkaita ja kestäviä. Missä on bileet? Siellä, missä sinäkin.

TUTUSTU MAVERICK -MALLISTOON

TULE PAIKAN PÄÄLLE

Syötä sijaintisi, niin löydät lähistöllä sijaitsevan Can-Am -jälleenmyyjän.

SAATAT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

 • Traxter
  2023

  Traxter

  Alkaen 16 290 €

  Alkaen 16 290 €

  Rakennettu kovaan työhön joten se tarjoaa sinulle paljon enemmän kuin arkista pakerrusta. Traxter on kaikkien aikojen kyvykkäin Can-Am-rinnakkainistutttava ajoneuvo. Työmailla, metsästysretkillä, maatiloilla ja kaikkialla, missä tarvitset sitä: Traxter hoitaa hommat varmasti.

 • Maverick Trail
  2023

  Maverick Trail

  Alkaen 16 290 €

  Alkaen 16 290 €

  Tee olosi mukavaksi ja aja viimeiseen kilometriin saakka. Kapein ja ketterin rinnakkainistuttava mallimme on 132 cm leveä — ja jokainen sentti on täyttä Can-Amia. Rakennettu suoriutumaan pitkistä matkoista ja uusista reiteistä luotettavalla suorituskyvyllä.

 • Maverick Sport
  2023

  Maverick Sport

  Alkaen 23 890 €

  Alkaen 23 890 €

  Terävin tapa päästä paikasta A paikkaan B, missä tahansa maastossa, missä tahansa säässä, täyteen kuormattuna tai ilman kuormaa. Can-Am on ajoneuvo, joka tarjoaa kaiken, mitä tarvitset seuraaviin seikkailuihisi.