2020
Traxter

Alkaen 12 990 €

Hinta ei sisällä toimituskuluja.

Katso voimassaolevat tarjoukset

Lujatekoinen Traxter auttaa sinua suoriutumaan päivittäisistä tehtävistäsi. Traxter on kaikkien aikojen suorituskykyisin Can-Am, ja se on kuin kotonaan työmailla, maatilan töissä ja metsästysreissuilla.

*Kuvassa Traxter Pro HD10 T paketti

UUSI VAATIMUSTASO

Jo ensimmäisellä ajokerralla huomaat, että ajokokemus Traxterilla on hiljainen ja tärinätön. Mukavat sisätilat on suunniteltu varta vasten työntekoon.

NAUTI HILJAISUUDESTA

Uudistetussa Traxterissa on parempi eristys, paksumpi paloseinä sekä uudistettu pakojärjestelmä ja CVT:n kansi. Riittää, että hyppäät kyytiin – mutta malta mielesi ja katso ensin seuraava video.

AHKERA SUORITTAJA

Tilava tavaralava, runsaat säilytystilat ja kätevä LinQ-kiinnitysjärjestelmä helpottavat työntekoa.

MUKAVASTI TILAA

Pidemmän akselivälin myötä Traxterin mukavuutta ja vakautta on parannettu, ja siinä on enemmän säilytys- ja kuormatilaa.

CAN-AM-LAATUA

Kahden vuoden takuu turvaa selustasi ja tarjoaa mielenrauhaa.

TEE AJOKOKEMUKSESTASI YKSILÖLLINEN

Luo juuri sinunlaisesi Can-Am valmistajan alkuperäisillä lisävarusteilla.

TUTUSTU TRAXTER-PAKETTEIHIN JA ERITTELYIHIN

VALMIINA KOVAAN TYÖHÖN

Työtä pelkäämättömässä Traxterissa yhdistyy todelliset työjuhdan kyvyt ja maastoajon mestarien luonne. Traxter luovuttaa vasta, kun olet itse valmis siihen.

SAATAT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

 • OUTLANDER
  2020

  OUTLANDER

  Alkaen 12 290 €

  Alkaen 12 290 €

  Outlander-mallisto kuvastaa kuljettajien moninaisuutta. Kaikilla Outlandereilla pääsee entistä pidemmälle, mutta jokaisen mallin ja paketin varusteet tuovat lisää tehokkuutta muun muassa kuljetukseen, metsästykseen, poluille ja mutaiseen maastoon.

 • OUTLANDER 450/570
  2020

  OUTLANDER 450/570

  Alkaen 7 490 €

  Alkaen 7 490 €

  Erinomaista mukavuutta ja suorituskykyä kaikille kuljettajille. Outlander 450-570 -mönkijässä teho, suorituskyky ja muut ominaisuudet yhdistyvät edulliseen hintaan.