2023

Traxter

Alkaen 16 290 €

Hinta sisältää ALV:n. Hinta ei sisällä rahtia, toimituskuluja eikä rekisteröintimaksuja.

Katso voimassaolevat tarjoukset

Rakennettu kovaan työhön joten se tarjoaa sinulle paljon enemmän kuin arkista pakerrusta. Traxter on kaikkien aikojen kyvykkäin Can-Am-rinnakkainistutttava ajoneuvo. Työmailla, metsästysretkillä, maatiloilla ja kaikkialla, missä tarvitset sitä: Traxter hoitaa hommat varmasti.

*Traxter XU HD7 T paketti

Työskentele fiksummin

Kaikki on helpompaa, kun Traxter on mukana

Työn sankari

Traxterilla on kyky selviytyä lähes kaikista tehtävistä. Kun sinulla on alan johtava vetokapasiteetti ja reilut säilytystilat, raskaskin työ helpottuu huomattavasti. Täydellinen maanviljelyyn, metsästykseen tai kalastusreissuille.

Lisää vauhtia

Ajoneuvon lisävarusteet

Valitse useista lisävarusteista, jotka tekevät tehtävistäsi helpompaa. Kiinnitä puskulevy oman ajotien auraamiseen. Tai vinssi, jolla voit vetää itsesi ulos hankalasta tilanteesta. Traxter mukautuu välittömästi kaikkiin edessä oleviin tehtäviin.

Reilusti kuormaa

LinQ-säilytysjärjestelmä

Hanki LinQ-lisävarusteita, niin pääset hetkessä työskentelemään fiksummin. LinQn ansiosta voi kuljettaa enemmän työkaluja ja tavaraa mukanasi. Asenna ja irrota helposti, pakkaa ja pinoa tyylillä.

Musiikkia korville

Audiolisävarusteet

Tehosta tunnelmaa huippuluokan äänentoistovarusteilla. Kaiuttimet ovat helppoja asentaa ja ne ovat sekä tehokkaita että kestäviä. Audiokatto saa ajomatkat tuntumaan mukavammalta tarjoamalla äänentoistoa peräti kuuden kaiuttimen avulla.

TUTUSTU TRAXTER -MALLISTOON

TULE PAIKAN PÄÄLLE

Syötä sijaintisi, niin löydät lähistöllä sijaitsevan Can-Am -jälleenmyyjän.

SAATAT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

 • Maverick
  2023

  Maverick

  Alkaen 38 990 €

  Alkaen 38 990 €

  Mihin ajaminen voi todella viedä sinut. Nauti ajamisesta urheilulliseen ajoon suunnitellulla huippusuorituskykyisellä ajoneuvollamme. Se vauhditti meidät palkintokorokkeelle Dakarissa neljänä peräkkäisenä vuotena. Nyt on sinun vuorosi ottaa johtoasema.

 • Maverick Trail
  2023

  Maverick Trail

  Alkaen 16 290 €

  Alkaen 16 290 €

  Tee olosi mukavaksi ja aja viimeiseen kilometriin saakka. Kapein ja ketterin rinnakkainistuttava mallimme on 132 cm leveä — ja jokainen sentti on täyttä Can-Amia. Rakennettu suoriutumaan pitkistä matkoista ja uusista reiteistä luotettavalla suorituskyvyllä.

 • Maverick Sport
  2023

  Maverick Sport

  Alkaen 23 890 €

  Alkaen 23 890 €

  Terävin tapa päästä paikasta A paikkaan B, missä tahansa maastossa, missä tahansa säässä, täyteen kuormattuna tai ilman kuormaa. Can-Am on ajoneuvo, joka tarjoaa kaiken, mitä tarvitset seuraaviin seikkailuihisi.