MITKÄ OVAT CAN-AMIN ERI AJOTILAT?

Eihän sinulla olisi Can-Amia, jos et aikoisi käyttää ajoneuvoasi täysimääräisesti, vai mitä? Nelivetojärjestelmämme ja ajotilamme ovat samankaltaisia kuin ne, jotka saatat tuntea kuorma-autoista ja katumaastureista - muutamalla keskeisellä erolla, jotka maksimoivat maastokelpoisuutesi. Katso, kun Dustin Jones kertoo perusasioista, tai lue lisää saadaksesi kaiken irti Can-Am ATV:stä tai SSV:stä.

VOIMANSIIRTOTILAT

2WD (2-veto)

Useimmissa tasaisissa ja helppokulkuisissa maastoissa ajoneuvon ajaminen 2WD-tilassa on suositeltavaa, ja voit jopa säästää hieman polttoainetta. Sitä suositellaan myös ajettaessa ajoneuvolla lyhyitä matkoja asfaltti- tai muulla päällystetyllä pinnalla.

4WD (4-veto)

Jos haluat lähettää moottorin voiman etupyörille, kytke nelivedon kytkin päälle. 4WD-tilaa voidaan käyttää kaikilla nopeuksilla, ja se tarjoaa lisävetovoimaa kiipeämiseen, liukkaisiin olosuhteisiin ja irtonaisille pinnoille. Tässä asennossa takaosa potkaisee vähemmän - mutta huomaa, että neliveto ei korvaa ajamista omien ja ajoneuvon rajojen sisällä.

4WD LOW (hidas 4-veto)

Alhaisemmat nopeudet alle 30 km/h:ssa? Muta-ajossa? Hankalassa maastossa? Traileriin lastattaessa? Suosittelemme käyttämään 4WD LOW -tilaa, joka maksimoi tehon ja hallinnan pienemmillä nopeuksilla.

AJOTILAT

ECO-tila

(jos varusteena) antaa tasaisimman kaasuvasteen ja parhaan polttoainetalouden. Saat täyden tehon, mutta sen vapauttaminen vaatii ainoastaan enemmän kaasun liikettä.

WORK-tila

(työtila) (jos varusteena) antaa täyden tehon ja pehmeämmän kaasuvasteen työmailla liikkumiseen.

NORMAL-tila

(normaalitila): Se on jännittävämpi kuin ECO, ja se on paras tila mitä erilaisimpiin maasto-olosuhteisiin.

SPORT-tila

(jos varusteena): Kaasuvaste ja suorituskyky ovat erittäin miellyttävät - hymysi saattaa levetä korvasta korvaan.

 

EDISTYKSELLISET TILAT

4WD-LUKITUS – Visco-4Lok

ATV: Jos ajoneuvo on varustettu Visco-4Lok-järjestelmällä, tämä kytkin lukitsee etutasauspyörästön muutamassa millisekunnissa napin painalluksella. Ei luistoa... vain pitoa.

JARRUJEN LUISTONESTO (BTC, BRAKE TRACTION CONTROL), JOSSA ON NELIVEDON LUKITUS 4WD LUKKO

Tekniikalla on samat edut kuin Visco-4Lokilla. 4WD LUKKO on saatavana ABS-malleihin (Outlander X xc 1000 T ja Outlander MAX XT-P 1000 T) enintään 30 km/h nopeusrajoitukseen asti. ABS-ajoavustin ottaa ohjat käsiinsä heti, kun 30 km/h nopeusrajoitus on saavutettu.

TRAIL ACTIV-, MUD-, ROCK- TILAT - SMART-LOK

Valikoituun SSV-mallistoomme saatavilla oleva Smart-Lok on täysin lukittava, vauhdissa toimiva etutasauspyörästö, jossa on elektronisesti ohjatut automaattiset tilat (trail activ = reitti, mud = muta, rock = kivi), jotka antavat sinulle mahdollisimman hyvän pidon olosuhteisiin nähden.

COMFORT (mukavuus), SPORT, SPORT+ - SMART-SHOX*

Ajon aikana Smart-Shox mukauttaa iskunvaimentimet maaston mukaan, jotta ajomukavuus ja käsiteltävyys yhdistyvät parhaalla mahdollisella tavalla. Kolmen tilan avulla voit säätää suorituskykyä edelleen, pehmeästä kiinteään.

*saatavilla ainoastaan Maverick -malleihin


 

Kun maastotaitosi paranevat, itseluottamuksesi kasvaa ja tunnet ajoneuvosi paremmin, voit tutkia näitä ominaisuuksia turvallisesti omaan tahtiisi.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

asiakastuki
 • Info
  MINKÄLAISTA BENSIINIÄ MINUN PITÄISI LAITTAA MÖNKIJÄÄNI TAI SSV-AJONEUVOONI?

  MINKÄLAISTA BENSIINIÄ MINUN PITÄISI LAITTAA MÖNKIJÄÄNI TAI SSV-AJONEUVOONI?  TUTUSTU
 • ATV
  4x4- ja 6x6-ATV:t – MINKÄ VALITSEN?

  4x4- ja 6x6-ATV:t – MINKÄ VALITSEN?  TUTUSTU
 • Technical
  MITÄ EROA ON ATV:N JA SSV:N VÄLILLÄ?

  MITÄ EROA ON ATV:N JA SSV:N VÄLILLÄ?  TUTUSTU
 • Technical
  MITÄ OVAT D.E.S.S.S. -AVAIMET?

  MITÄ OVAT D.E.S.S.S. -AVAIMET?  TUTUSTU