ISOILTA NÄYTTÄMÖILTÄ HILJAISEEN LUONTOON

ROCKMUUSIKOIDEN VAPAAPÄIVÄ

Floor ja Hannes kiertävät maailmaa bändiensä kanssa. Kotona he tasapainottavat kiertue-elämää rentouttavilla ulkoilma-aktiviteeteilla.


Floor Jansen on laulanut bändeissä vuodesta 1997. Hän nousi maailmanmaineeseen suomalaisen metalliyhtye Nightwishin laulajana. Siitä lähtien, kun Floor liittyi bändiin vuonna 2012, hän on kiertänyt maailmaa vuosittain. Hän asuu Ruotsin maaseudulla yhdessä kumppaninsa Hannes van Dahlin kanssa, jossa he jakavat rakkautensa ulkoilmaan ja rentouttaviin aktiviteetteihin keikkamatkojen välillä.

Hannes van Dahl on kumppaninsa Floorin tavoin keikkaileva muusikko. Hän aloitti bassonsoiton 10-vuotiaana, mutta ammattimaisesti hän soittaa rumpuja, tällä hetkellä ruotsalaisessa Sabaton-bändissä. Vaikka sekä hän että Floor kiertävät suurkaupunkeja ympäri maailmaa, Hannes sanoo olevansa sydämeltään maalaispoika, joten heidän kotinsa luonnon rauhassa ja hiljaisuudessa sopii hänelle täydellisesti.

Can-Am antaa Floorille ja Hannesille mahdollisuuden latautua keikkamatkojen välillä.


Floor ja Hannes käyttävät kotitilallaan liikkumiseen Can-Am Traxteria. Se palvelee heitä hyvin, sillä heidän kotiinsa kuuluu paljon eläimiä, koirista hevosiin, ja niitä on ruokittava säännöllisesti. Traxter on loistava väline, jolla he kuljettavat ruokaa eläintarhaansa, kuten Hannes sitä kutsuu. Lisäksi se on mukava ajopeli, jolla he pääsevät koiriensa kanssa luontoon pidemmille kävelyretkille ja vaelluksille.

On ihanaa palata paikkaan, jossa on aina jotain tekemistä.

löytää can-am traxter

 • Traxter
  2024

  Traxter

  Alkaen 16 690 €

  Alkaen 16 690 €

  Rakennettu kovaan työhön joten se tarjoaa sinulle paljon enemmän kuin arkista pakerrusta. Traxter on kaikkien aikojen kyvykkäin Can-Am-rinnakkainistutttava ajoneuvo. Työmailla, metsästysretkillä, maatiloilla ja kaikkialla, missä tarvitset sitä: Traxter hoitaa hommat varmasti.

Tutustu alkuperäiseen sarjaamme

Inspiroivia tosielämän off-road-tarinoita lähettiläiltämme ja yhteisön jäseniltämme.