REITTIEN MESTARIT

Löydä seikkailuun sopiva Can-Am.

Omistaudu. Tästä se alkaa.

Verkossa maailma voi tuntua pieneltä, mutta se on ihan yhtä laaja kuin ennenkin. Seikkailut ovat edelleen yksilöllisiä: vapaa-ajan ajoneuvomme on suunniteltu, testattu ja varustettu viemään sinut perille.

VALITSE KUMPPANI SEIKKAILUUN

 • OUTLANDER
  2021

  OUTLANDER

  Alkaen 12 890 €

  Alkaen 12 890 €

  Outlander-mallisto kuvastaa kuljettajien moninaisuutta. Kaikilla Outlandereilla pääsee entistä pidemmälle, mutta jokaisen mallin ja paketin varusteet tuovat lisää tehokkuutta muun muassa kuljetukseen, metsästykseen, poluille ja mutaiseen maastoon.

 • Maverick Trail
  2021

  Maverick Trail

  Alkaen 13 990 €

  Alkaen 13 990 €

  Aja mukavasti matkasi jokainen kilometri. 127 cm leveä Maverick Trail on mallistomme kapein rinnakkainistuttava ajoneuvo, jonka jokainen sentti on tuttua Can-Amia. Luotettava ja ketterä Maverick Trail on suunniteltu pitkille ajomatkoille ja eri maastoihin.

 • Maverick Sport
  2021

  Maverick Sport

  Alkaen 22 390 €

  Alkaen 22 390 €

  Paras tapa päästä paikasta toiseen maastosta tai säästä riippumatta raskaan kuorman kanssa tai ilman. Can-Am-ajoneuvo, joka on valmiina seuraavaan seikkailuusi.

RYHMÄN KÄRJESSÄ

UUDET CAN-AM KUSKIT

Luotettava.

Valitse kohde kartalta ja lähde matkaan. Etsi näkymä ja ota selfie. Pyydä riistaa metsästysretkellä. Seikkailuille ei ole rajoja — voit mukauttaa Can-Amin seuraavaa koitosta varten.

MALLISTOMME

TUTUSTU CAN-AM-MAASTOAJONEUVOMALLISTOOMME