REITTIEN MESTARIT

Löydä seikkailuun sopiva Can-Am.

Omistaudu. Tästä se alkaa.

Verkossa maailma voi tuntua pieneltä, mutta se on ihan yhtä laaja kuin ennenkin. Seikkailut ovat edelleen yksilöllisiä: vapaa-ajan ajoneuvomme on suunniteltu, testattu ja varustettu viemään sinut perille.

VALITSE KUMPPANI SEIKKAILUUN

 • OUTLANDER
  2021

  OUTLANDER

  Alkaen 12 890 €

  Alkaen 12 890 €

  Paras vaihtoehto maastoon kuin maastoon. Outlander tarjoaa sekä tehoa että vakautta tarjoten kaikista luokkansa ajoneuvoista varminta ajettavuutta, eniten hevosvoimia ja parhaan vetokapasiteetin. Suorituskykyinen missä tahansa maastossa tai säässä, sopii lähes mihin tahansa tehtävään tai maastokäyttöön.

 • Maverick Trail
  2021

  Maverick Trail

  Alkaen 13 990 €

  Alkaen 13 990 €

  Aja mukavasti matkasi jokainen kilometri. 127 cm leveä Maverick Trail on mallistomme kapein rinnakkainistuttava ajoneuvo, jonka jokainen sentti on tuttua Can-Amia. Luotettava ja ketterä Maverick Trail on suunniteltu pitkille ajomatkoille ja eri maastoihin.

 • Maverick Sport
  2021

  Maverick Sport

  Alkaen 22 390 €

  Alkaen 22 390 €

  Paras tapa päästä paikasta toiseen maastosta tai säästä riippumatta raskaan kuorman kanssa tai ilman. Can-Am-ajoneuvo, joka on valmiina seuraavaan seikkailuusi.

RYHMÄN KÄRJESSÄ

UUDET CAN-AM KUSKIT

Luotettava.

Valitse kohde kartalta ja lähde matkaan. Etsi näkymä ja ota selfie. Pyydä riistaa metsästysretkellä. Seikkailuille ei ole rajoja — voit mukauttaa Can-Amin seuraavaa koitosta varten.

MALLISTOMME

TUTUSTU CAN-AM-MAASTOAJONEUVOMALLISTOOMME