REITTIEN MESTARIT

LÖYDÄ MAASTOAJOON JA VAPAA-AJAN SEIKKAILUIHISI SOPIVA CAN-AM

Omistaudu ajolle ja seikkailuille. Tästä se alkaa.

Maailma on yhä laaja, ja seikkailut ovat edelleen yksilöllisiä: vapaa-ajan ajoneuvomme on suunniteltu, testattu ja varustettu viemään sinut perille kaikkiin määränpäihin.

VALITSE KUMPPANI SEIKKAILUUN

 • OUTLANDER
  2022

  OUTLANDER

  Alkaen 14 230 €

  Alkaen 14 230 €

  Paras vaihtoehto maastoon kuin maastoon. Outlander tarjoaa sekä tehoa että vakautta tarjoten kaikista luokkansa ajoneuvoista varminta ajettavuutta, eniten hevosvoimia ja parhaan vetokapasiteetin. Suorituskykyinen missä tahansa maastossa tai säässä, sopii lähes mihin tahansa tehtävään tai maastokäyttöön.

 • Maverick Trail
  2022

  Maverick Trail

  Alkaen 15 330 €

  Alkaen 15 330 €

  Aja mukavasti matkasi jokainen kilometri. 132 cm leveä Maverick Trail on mallistomme kapein rinnakkainistuttava ajoneuvo, jonka jokainen sentti on tuttua Can-Amia. Luotettava ja ketterä Maverick Trail on suunniteltu pitkille ajomatkoille ja eri maastoihin.

 • Maverick Sport
  2022

  Maverick Sport

  Alkaen 23 530 €

  Alkaen 23 530 €

  Paras tapa päästä paikasta toiseen maastosta tai säästä riippumatta raskaan kuorman kanssa tai ilman. Can-Am-ajoneuvo, joka on valmiina seuraavaan seikkailuusi.

RYHMÄN KÄRJESSÄ

KOHTI UUSIA SEIKKAILUJA JA MÖNKIJÄKOKEMUKSIA

Suunniteltu viemään sinut perille ja tarjoamaan ikimuistoisia mönkijäkokemuksia

Valitse kohde kartalta ja lähde matkaan. Etsi näkymä ja ota selfie. Pyydä riistaa metsästysretkellä. Seikkailuille ei ole rajoja — voit mukauttaa Can-Amin seuraavaa koitosta varten laajan lisävarustevalikoiman avulla.

MALLISTOMME

TUTUSTU CAN-AM-MAASTOAJONEUVOMALLISTOOMME