REITTIEN MESTARIT

LÖYDÄ MAASTOAJOON JA VAPAA-AJAN SEIKKAILUIHISI SOPIVA CAN-AM

Omistaudu ajolle ja seikkailuille. Tästä se alkaa.

Maailma on yhä laaja, ja seikkailut ovat edelleen yksilöllisiä: vapaa-ajan ajoneuvomme on suunniteltu, testattu ja varustettu viemään sinut perille kaikkiin määränpäihin.

VALITSE KUMPPANI SEIKKAILUUN

 • OUTLANDER
  2024

  OUTLANDER

  Alkaen 15 590 €

  Alkaen 15 590 €

  Kaikki mitä tarvitset haastavien maastojen hallintaan. Outlanderissa teho ja vakaus ovat tasapainossa. Sen käsiteltävyys on luokkansa varminta ja mallisto tarjoaa suurimmat hevosvoimat ja parhaan kuljetuskapasiteetin. Se on tehty toimimaan kaikissa maastoissa ja kaikkina vuodenaikoina,

 • Maverick Trail
  2024

  Maverick Trail

  Alkaen 16 590 €

  Alkaen 16 590 €

  Tee olosi mukavaksi ja aja viimeiseen kilometriin saakka. Kapein ja ketterin rinnakkainistuttava mallimme on 132 cm leveä — ja jokainen sentti on täyttä Can-Amia. Rakennettu suoriutumaan pitkistä matkoista ja uusista reiteistä luotettavalla suorituskyvyllä.

 • Maverick Sport
  2024

  Maverick Sport

  Alkaen 24 390 €

  Alkaen 24 390 €

  Terävin tapa päästä paikasta A paikkaan B, missä tahansa maastossa, missä tahansa säässä, täyteen kuormattuna tai ilman kuormaa. Can-Am on ajoneuvo, joka tarjoaa kaiken, mitä tarvitset seuraaviin seikkailuihisi.

RYHMÄN KÄRJESSÄ

KOHTI UUSIA SEIKKAILUJA JA MÖNKIJÄKOKEMUKSIA

Suunniteltu viemään sinut perille ja tarjoamaan ikimuistoisia mönkijäkokemuksia

Valitse kohde kartalta ja lähde matkaan. Etsi näkymä ja ota selfie. Pyydä riistaa metsästysretkellä. Seikkailuille ei ole rajoja — voit mukauttaa Can-Amin seuraavaa koitosta varten laajan lisävarustevalikoiman avulla.

MALLISTOMME

TUTUSTU CAN-AM-MAASTOAJONEUVOMALLISTOOMME