RED SHEPHERDESS

TAPAA HANNAH JACKSON

Hannah Jackson - joka tunnetaan myös nimellä Punainen paimen - on nuori maanviljelijä Cumbriasta, Iso-Britanniasta. Hannah pitää maatilaa yhdessä miehensä Dannyn ja heidän Team Red -nimisen koiralaumansa kanssa.

 

MINUA KUTSUTAAN PUNAISEKSI PAIMENEKSI

Punatukkainen Hannah asuu uneliaassa cumbrialaisessa kylässä kukkulan rinteellä. Hänet voi löytää yli 300 lampaan, koiriensa (joita hän kutsuu nimellä "Team Red") ja muiden maatilan eläinten joukosta.

Hannah on aina tehnyt kovasti töitä voittaakseen ihmisten luottamuksen ja kasvattaakseen liiketoimintaansa. Nykyään hän on arvostettu lammaspaimen Englannissa. Hän on muun muassa julkaissut kirjan, ja yli 100 000 ihmistä seuraa hänen matkaansa sosiaalisessa mediassa. Hannahista on tullut yhteisön johtaja, mikä osoittaa, että maanviljelijäksi voi ryhtyä myös ilman että kasvaa maatilalla.

 

LISÄÄ JAKSOJA

 

CAN-AM OUTLANDER: MAANVILJELIJÄN PARAS KAVERI

Hannahin työtä hänen 160 eekkerin maatilallaan helpottaa hänen luotettava Can-Am Outlander ATV:nsä. ATV pystyy liikkumaan vaikeassa maastossa ja pitkiä matkoja, joten Hannah voi ruokkia lampaat ja siat nopeasti ja kuljettaa koiria turvallisesti erityisen LINQs-säilytyslaatikon avulla. Paitsi, että ATV on loistava väline hänen maanviljelytarpeisiinsa, sen avulla hän voi myös katsella kauniita maisemia ajellessaan eri puolilla maatilaansa.

CAN-AM OUTLANDER