PARHAAKSI TODETTU

Tekniikan Maailman mönkijävertailun (17 / 2023) testivoittaja Outlander PRO tarjoaa enemmän luokkansa johtavia ominaisuuksia kuin mikään muu mönkijä, mukaan lukien hevosvoimat, vääntömomentti, vetokapasiteetti ja säilytystilat. Lisäksi uuden Outlander PRO:n jousitus on kalibroitu hyötykäyttöä silmällä pitäen, ja sen 3 000 km:n huoltoväli tarjoaa enemmän vastinetta rahalle kuin koskaan aiemmin.

 

10 SYYTÄ VALITA UUSI OUTLANDER PRO

 

1. Uusi hyötykäyttöön kalibroitu Rotax ACE -moottori tarjoaa enemmän hevosvoimia ja vääntöä
2. Alhaisemmat käyttökustannukset - Täysin huoltovapaa 1. vuosi ja huollot 3000 km / 1 vuoden välein
3. Visco QE- etutasauspyörästö - Järjestelmä kytkee eturenkaat automaattisesti ja asteittain 4x4 pidon saavuttamiseksi. Lisäksi XU-malleissa on erikseen kytkettävä 100% nelivetojärjestelmä (Visco - 4 Lok)
4. Ensiluokkainen ajoneuvon suojaus: premium-etupuskuri, takapuskuri ja pohjapanssari
5. Kestävät kuusikerroksiset 26” XPS Trail King -renkaat aggressiivisella kuvioinnilla haastaviin maastoihin ja 12” valualumiinivanteet.
6. Hyötykäyttöön optimoitu jousitus mahdollistaa ajoneuvon vakauden raskaiden kuormien kuljettamisessa
7. Voimakas 1,588 kg Can-Am HD-3500-vinssi (vain XU-paketissa)
8. Markkinoiden johtava vetokapasiteetti, jopa 830 kg
9. Markkinoiden johtava maavara, 33 cm
10. Edistyksellistä teknologiaa: Säädettävä nopeudenrajoitin, älykäs mottorijarrutus (iEB) sekä hansikaslokero matkapuhelinpidikkeellä ja USB-latauspaikalla

 

UUDET ROTAX® ACE-MOOTTORIT

KUN LUOTETTAVUUS RATKAISEE

Vuoden 2024 Outlander PRO -malliston uudet Rotax-moottorit on viritetty erityisesti antamaan enemmän tehoa vähemmällä melulla ja tärinällä. Moottori on suunnattu taaksepäin, mikä parantaa ilmavirtausta ja lämmöntuottoa sekä lisää ajomukavuutta.

 

2 MOOTTORIVAIHTOEHTOA

500/HD5 (40hv)
700/HD7 (50hv)

LUOTETTAVA VOIMANSIIRTO

UUSI suorituskykyinen pDrive-kytkin
UUSI CVT-ilmanottojärjestelmä tehokkaaseen lämmönhallintaan

MUKAUTUVAT AJO-OMINAISUUDET

Älykäs moottorijarrutus (iEB)
Säädettävät ajotilat: Työ / Vakio / Sport

TARKKA JA KEVYT VAIHTAMINEN

Täysin uusi vaihteisto
Esivalitut vaihteet sujuvaan vaihdettavuuteen
Vähemmän melua ja tärinää  

 

 

TESTIVOITTAJA CAN-AM OUTLANDER PRO XU HD7 T

 

Uusi Outlander PRO sai Tekniikan Maailman mönkijävertailusta (17 / 2023) täydet viisi tähteä. Erityiskiitokset Can-Am sai ajo-ominaisuuksista maastossa sekä suorituskyvystä. Testissä sanottua:

"Can-Amin ajo-ominaisuudet ovat niin metsässä kuin tiellä porukan kärkipäätä. Maastossa ajo-ominaisuuksia parantaa loistava neliveto ja mainio ohjaustehostin."

"Can-Am on joukon ripein. Kiihdytys nopeuteen 55 km/h sujuu ajassa 3,3 sekuntia. Se on muita selkeästi nopeampi. Se myös kääntyy pienimmässä tilassa."

"Etulukon kytkeminen ei halvaannuta ohjausta lainkaan, mikä helpottaa operointia lumitöissä ahtaalla omakotitalon pihalla."

"Can-Am on monipuolinen mönkijä, joka soveltuu niin matkan taittamiseen kuin työtehtäviin. Siinä on joukon suurimmat joustomatkat, joten se etenee kivikossa mainiosti."

 

KATSO MITEN OUTLANDER PRO PÄRJÄÄ TOSITOIMISSA