MUKAVA JA KÄYTÄNNÖLLINEN

TYÖHÖN JA VAPAA-AIKAAN

Monipuolisen suorituskykynsä ansiosta SSV-mallit ovat suosittuja vapaa-ajan ajoneuvoja, mutta samalla niistä on tullut yhä suositumpia työajoneuvoja maaseudun ja maatilojen päivittäisiin tarpeisiin. Lukuisten mallien ja varustevaihtoehtojen ansiosta on helppo koota SSV-ajoneuvo, joka selviää lähes haasteesta kuin haasteesta.

Alkaen 13 290 €

Tutustu uusimpaan CAN-AM OFF-ROAD SSV -esitteeseen

VARAA MISTÄ VALITA

OIKEA AJONEUVO KAIKKIIN TILANTEISIIN

Etsitkö käyttöösi todellista työjuhtaa vai monikäyttöistä koko perheen ajoneuvoa? Onpa valintasi joko Can-Am Traxter, Maverick Sport tai Maverick Trail, on käytössäsi ajoneuvo, joka täyttää monipuolisimmatkin tarpeesi. Can-Am rinnakkain istuttavat mönkijät ovat luotettavia ja helppokäyttöisiä.

HAUSKA AJAA, HUOLETON OMISTAA

- Voimanlähteenä luotettava ja voimakas Rotax moottori
- 2 vuoden rajoitettu takuu
- Ajoneuvot on EU-tyyppikatsastettu maksiminopeuteen 60 km/h tai yli
60 km/h, jos ajoneuvo on varustettu ABS-teknologialla
- Ajoneuvoja (Max. 60 km/h), joissa ei ole ABS-teknologiaa voi ajaa
myös traktorikortilla
- Alhaiset vakuutusmaksut
- Ei katsastuskustannuksia, ei ylimääräistä vaivaa
- Laaja ja ammattitaitoinen BRP:n jälleenmyynti- ja huoltoverkosto

MAVERICK TRAIL

YMPÄRIVUOTINEN MENOPELI

Maverick Trail on täydellinen hauskuuden ja käytännöllisyyden yhdistelmä. Maverick Traililla voit vetää peräkärryä tai käyttää lumiauraa, mutta se on myös oitis valmiina pitkiin seikkailuihin reiteillä. Maverick Trail tuo lisäarvoa monipuolisena ajoneuvona koko perheelle. Lämmin ohjaamo*, neliveto ja luotettava Rotax-moottori takaavat turvallisen ja miellyttävän ajokokemuksen. Ainutlaatuinen Can-Am-muotoilu tekee Maverick Trailistä naapuruston halutuimman menopelin.

* Myydään lisävarusteena

MAVERICK SPORT

ILMAN RAJOJA

Jopa 95 hevosvoimaa ja ainutlaatuinen jarru- ja luistonestojärjestelmä - heille, jotka haluavat vähän kaikkea. Tuoteperheeseen kuuluvat 2-paikkainen Maverick Sport ja 4-paikkainen Maverick Sport MAX. Nämä ajoneuvot tarjoavat uskomattoman ajokokemuksen metsäreitiltä urheilullisempaan ajoon ja jopa kevyeen työhön.

TRAXTER

KÄYTÖSSÄSI 24/7, 365 PÄIVÄÄ VUODESSA.

Jos tarvitset todellista työjuhtaa, rankkaan työhön, mukava ja kätevä Traxter on juuri oikea ajoneuvo sinulle. Kolmen istuttava, EU-tyyppikatsastettu Can-Am Traxter on luotettava kumppanisi, kun sinun on kuljetettava tai vedettävä raskaita kuormia, puhdistettava piha lumesta tai päästävä helposti paikasta A paikkaan B. Ja silloin kun Traxter ei ole hyötykäytössä, se voi tarjota hauskaa vapaa-aikaa koko perheelle.

TULE PAIKAN PÄÄLLE

CAN-AM JÄLLEENMYYJÄSI ON PALVELUKSESSASI

Sinun Can-Am -jälleenmyyjäsi voi lähempänä kuin arvaatkaan.

CAN-AM LISÄVARUSTEET

TÄYDELLINEN SOPIVUUS

Can-Amin alkuperäiset lisävarusteet vievät mönkijäsi uudelle tasolle. Koe laadukkaat ja innovatiiviset lisävarusteet, jotka toimivat, sopivat paikalleen ja tuntuvat oikeilta, koska ne on valmistettu Can-Amia varten.