TUTUSTU SSV-MÖNKIJÖIHIN

Rinnakkain istuttavat mönkijät tarjoavat enemmän tilaa ja mukavuutta, ja ne on suunniteltu Skandinavian vaativiin olosuhteisiin. Laajan mallistomme lisäksi valikoimissamme on yli 700 Can-Am lisävarustetta, joten jokaiseen käyttötarkoitukseen löytyy varmasti sopiva mönkijä.

Alkaen 13 290 €

MIKSI VALITA CAN-AM SSV?

Etsitkö käyttöösi todellista työjuhtaa vai monikäyttöistä koko perheen ajoneuvoa? Onpa valintasi joko Can-Am Traxter, Maverick Sport tai Maverick Trail, on käytössäsi ajoneuvo, joka täyttää monipuolisimmatkin tarpeesi. Can-Am rinnakkain istuttavat mönkijät ovat luotettavia ja helppokäyttöisiä.

HAUSKA AJAA, HUOLETON OMISTAA

- Voimanlähteenä luotettava ja voimakas Rotax moottori
- 2 vuoden rajoitettu takuu
- Ajoneuvot on EU-tyyppikatsastettu maksiminopeuteen 60 km/h tai yli
60 km/h, jos ajoneuvo on varustettu ABS-teknologialla
- Ajoneuvoja (Max. 60 km/h), joissa ei ole ABS-teknologiaa voi ajaa
myös traktorikortilla
- Alhaiset vakuutusmaksut
- Ei katsastuskustannuksia, ei ylimääräistä vaivaa
- Laaja ja ammattitaitoinen BRP:n jälleenmyynti- ja huoltoverkosto

MAVERICK TRAIL

YMPÄRIVUOTINEN MENOPELI

Maverick Trail on täydellinen hauskuuden ja käytännöllisyyden yhdistelmä. Maverick Traililla voit vetää peräkärryä tai käyttää lumiauraa, mutta se on myös oitis valmiina pitkiin seikkailuihin reiteillä. Maverick Trail tuo lisäarvoa monipuolisena ajoneuvona koko perheelle. Lämmin ohjaamo*, neliveto ja luotettava Rotax-moottori takaavat turvallisen ja miellyttävän ajokokemuksen. Ainutlaatuinen Can-Am-muotoilu tekee Maverick Trailistä naapuruston halutuimman menopelin.

* Myydään lisävarusteena

MAVERICK TRAIL MALLISTO

MAVERICK SPORT

ILMAN RAJOJA

Jopa 95 hevosvoimaa ja ainutlaatuinen jarru- ja luistonestojärjestelmä - heille, jotka haluavat vähän kaikkea. Tuoteperheeseen kuuluvat 2-paikkainen Maverick Sport ja 4-paikkainen Maverick Sport MAX. Nämä ajoneuvot tarjoavat uskomattoman ajokokemuksen metsäreitiltä urheilullisempaan ajoon ja jopa kevyeen työhön.

MAVERICK SPORT MALLISTO

TRAXTER

KÄYTÖSSÄSI 24/7, 365 PÄIVÄÄ VUODESSA.

Jos tarvitset todellista työjuhtaa, rankkaan työhön, mukava ja kätevä Traxter on juuri oikea ajoneuvo sinulle. Kolmen istuttava, EU-tyyppikatsastettu Can-Am Traxter on luotettava kumppanisi, kun sinun on kuljetettava tai vedettävä raskaita kuormia, puhdistettava piha lumesta tai päästävä helposti paikasta A paikkaan B. Ja silloin kun Traxter ei ole hyötykäytössä, se voi tarjota hauskaa vapaa-aikaa koko perheelle.

TRAXTER MALLISTO