Maja Odden

Metsästäjä. Arendal, Norja.

”Olen parhaimmillani, kun olen metsästämässä”, Maja rakastaa luonnossa olemista ja viettää suuren osan vuodesta erämaassa. Siellä Traxter on täydellinen matkakumppani. ”Traxter on nerokas ajoneuvo! Pääset sillä metsään tai jopa tunturin huipulle, missä haluatkaan metsästää. Käytämme sitä niin kauan kuin ajaminen onnistuu, loput matkasta kävelemme. Voit käyttää päivän metsästykseen sen sijaan, että hukkaat aikaa maastoon päästäksesi.”

Saavutettavuus on yksi asia, mutta Traxterissa on paljon enemmän ominaisuuksia, joita Maja arvostaa. Moderni metsästys vaatii paljon varusteita: radion, repun, kiikarit, GPS-paikantimen ja tietysti kiväärin. Can-Amin oman asepidikkeen ja takana sijaitsevan suuren tavaralavan ansiosta voit ottaa mukaasi lähes kaiken mitä haluat. ”Erittäin hyvä, ettei kaikkea tarvitse kantaa”, nauraa Maja. Suuri tavaralava ja vinssi voivat olla korvaamattomia, jos saa täyden potin metsästyksen aikana. ”Jos olet onnekas, ja saat eläimen kaadettua, on Traxter erittäin hyvä apuväline eläinten kuljettamiseksi pois metsästä. Ajaminen tuntuu myös paljon turvallisemmalta hytin ansiosta. Se on kuin ajaisi autoa, paitsi että sillä pääsee eteenpäin myös metsässä.”

Majalle Traxter on enemmän kuin erinomainen ajoneuvo, se on todellinen jokapaikan laite, jota voi käyttää sekä kesällä että talvella. Varsinkin, kun luonto näyttää säälimättömän puolensa sateen, auringon, tuulen tai lumen muodossa. ”On erittäin mukavaa monen tunnin metsästyksen jälkeen, että voit istua alas ja saada katon pääsi päälle. Siten voit pysyä lämpimänä, tai kuivata kiväärin linssin tai silmälasisi.” Maja arvostaa eniten sitä, että Traxter tarjoaa mahdollisuuden myös niille, jotka eivät pysty liikkumaan yhtä helposti metsässä. ”Tämän ajoneuvon avulla hekin pääsevät metsään. Ja pääsevät kokemaan luontoa samalla tavoin kuin kaikki muutkin. ”

KATSO MAJAN TARINA

”On erittäin mukavaa monen tunnin metsästyksen jälkeen, että voit istua alas ja saada katon pääsi päälle. Siten voit pysyä lämpimänä, tai kuivata kiväärin linssin tai silmälasisi.”

- Maja Odden

CAN-AM TRAXTER

AINOA TARVITSEMASI TYÖKALU TEHTÄVÄSTÄ RIIPPUMATTA

Traxter yhdistää työjuhdan ominaisuudet kehuttujen maastoajoneuvojemme henkeen. Suorituskyky venyy kaikkeen mihin sinäkin.

JAA SINUN TARINASI

#CANAMOFFROADLIVIN

Haluamme kuulla sinusta. MIten Can-Am on muuttanut elämääsi tai motivoinut sinua tekemään enemmän tai haastamaan itseäsi? Jaa tarinasi hashtagilla #CanAmOffRoadLivin - saatamme olla yhteydessä jakaaksemme tarinasi.