NATURKRAFT

Vi är upptäckare – Hitta en Can-Am för ditt äventyr.

Välj rutt. Det börjar här.

Världen kan verka mindre när du är online, men den är lika inspirerande som den alltid har varit. Äventyren måste du fortfarande uppleva själv men våra äventyrsfordon tar dig till dem.

Upptäck äventyret

 • OUTLANDER
  2021

  OUTLANDER

  Pris från 121 900 kr

  Pris från 121 900 kr

  Outlanders modellutbud som är mycket omfattande uppfyller även dina behov. Alla Outlander har det som krävs för att ta dig längre än någonsin. Men varje modell och paket är utformade för att öka kapaciteten ännu mer för dig som skall dra släp, köra i lera, ut och jaga, fara fram på leder och allt däremellan

 • Maverick Trail
  2021

  Maverick Trail

  Pris från 147 900 kr

  Pris från 147 900 kr

  På vårt smalaste SSV-fordon, 127 cm brett och med Can-Am kvalitet rakt igenom, sitter du bekvämt hela vägen. Byggt för att prestera på såväl långfärder som nya leder.

 • Maverick Sport
  2021

  Maverick Sport

  Pris från 231 900 kr

  Pris från 231 900 kr

  Det vassaste sättet att ta sig från A till B, på all slags terräng, i alla väder, med eller utan full last. Ett Can-Am-fordon är alltid redo för nästa äventyr.

BANBRYTARE

DE NYA ÄVENTYRSMODELLERNA FRÅN CAN-AM.

Byggda för att ta dig dit och åter.

Välj en plats på kartan och ge dig av. Hitta en vacker utsikt och ta en selfie. Hämta jaktbyten efter en jakthelg. Det finns ingen gräns för hur du kan anpassa din Can-Am efter dina äventyr.

SE VÅRT UTBUD

UTFORSKA CAN-AMS UTBUD AV TERRÄNGFORDON