NATURKRAFT

VI ÄR UPPTÄCKARE – HITTA ETT TERRÄNGFORDON FÖR DITT ÄVENTYR.

Välj rutt. Det börjar här.

Världen kan verka mindre när du är online, men den är lika inspirerande som den alltid har varit. Äventyren måste du fortfarande uppleva själv, men våra terrängfordon tar dig till dem.

Upptäck äventyret

 • OUTLANDER
  2024

  OUTLANDER

  Pris från 179 900 kr

  Pris från 179 900 kr

  Allt du behöver för att dominera utomhus. Outlander sätter kraft och stabilitet på lika villkor, för säker hantering, de flesta hästkrafterna och den bästa dragkraften i sin kategori. Gjord för att prestera i varje terräng året runt, anpassningsbar till nästan alla jobb eller terränganvändning.

 • Maverick Trail
  2024

  Maverick Trail

  Pris från 185 900 kr

  Pris från 185 900 kr

  Sätt dig bekvämt och kör den sista milen. Vår smalaste SSV – Can-Am i varje tum. Byggd för att prestera både på långturer och nya leder med pålitlig, spännande kapacitet.

 • Maverick Sport
  2024

  Maverick Sport

  Pris från 269 900 kr

  Pris från 269 900 kr

  Det skarpaste sättet att ta sig från A till B i all terräng, i alla väder, fullastad eller inte. Ett Can-Am-fordon som har allt som behövs för dina kommande äventyr.

BANBRYTARE

DE NYA ÄVENTYRSMODELLERNA FRÅN CAN-AM.

Byggda för att ta dig dit och åter.

Välj en plats på kartan och ge dig av. Hitta en vacker utsikt och ta en selfie. Hämta jaktbyten efter en jakthelg. Det finns ingen gräns för hur du kan anpassa ditt terrängfordon efter dina äventyr.

SE VÅRT UTBUD

UTFORSKA CAN-AMS UTBUD AV TERRÄNGFORDON