MED UPPTÄCKARLUSTEN I BLODET

ÄVENTYRLIGA OFFROAD-MODELLER FRÅN CAN-AM

Vi konstruerar, bygger och testar våra fordon på planetens tuffaste platser – bara så du vet att det är möjligt. Vart tänker du åka först?

EXAKT MANÖVRERING

DE NYA ÄVENTYRARNA FRÅN CAN-AM

Välj en plats på kartan och ge dig av. Hitta en vacker utsikt och ta en selfie. Med en Can-AM finns det inte någon gräns för vart dina äventyr kan ta dig.

ATV-FORDON

FÅR ÄVENTYREN ATT HÄNDA

Gör världen till din på vår bästa Outlander någonsin, med en omarbetad fjädring för fenomenala köregenskaper, klassledande effekt och enastående anpassningsförmåga.

Upptäck äventyret

 • OUTLANDER
  2021

  OUTLANDER

  Pris från 121 900 kr

  Pris från 121 900 kr

  Outlanders modellutbud som är mycket omfattande uppfyller även dina behov. Alla Outlander har det som krävs för att ta dig längre än någonsin. Men varje modell och paket är utformade för att öka kapaciteten ännu mer för dig som skall dra släp, köra i lera, ut och jaga, fara fram på leder och allt däremellan

 • Maverick Trail
  2021

  Maverick Trail

  Pris från 147 900 kr

  Pris från 147 900 kr

  På vårt smalaste SSV-fordon, 127 cm brett och med Can-Am kvalitet rakt igenom, sitter du bekvämt hela vägen. Byggt för att prestera på såväl långfärder som nya leder.

 • Maverick Sport
  2021

  Maverick Sport

  Pris från 231 900 kr

  Pris från 231 900 kr

  Det vassaste sättet att ta sig från A till B, på all slags terräng, i alla väder, med eller utan full last. Ett Can-Am-fordon är alltid redo för nästa äventyr.