Can‑Am elektriska motorcyklar

Uppladdning av vårt DNA

Inspirerade av vår historia och designade för att hjälpa dig att skriva din, så är vi glada att kunna elektrifiera en ny generation motorcyklar.

Can‑Am Origin

Can‑Am Origin, en hyllning till vårt motocrossarv.

Can‑Am Origin är designad för att föra dig långt utanför tätorterna. Origin skapar spänning på gatan och på lederna för en modern multiterrängupplevelse.

Can‑Am Pulse

Can‑Am Pulse, fulladdad med tätortens energi.

Can‑Am Pulse förvandlar den dagliga pendlingen till en elektrisk nöjestur. En balanserad och smidig motorcykel som designats för att låta dig uppslukas av energin i din hemstad.

Can‑Am fyller 50

Från en mästerskapsvinnande motocross 1973, har Can‑Am 50 år senare blivit en global ledare inom motorsport.

Can‑Am fortsätter att innovera, drivna av suget efter fler vinster. Denna oändliga passion inspirerar vår återgång till våra tvåhjuliga rötter. Idag presenterar vi nästa generations elektriska motorcyklar.

Återfödseln av Can‑Am på två hjul

Berättelsen bakom Can‑Am-motorcyklarnas elektriska evolution

Can‑Ams arv återföds med ett elektriskt återupplivande. 1973, vrålade Can‑Am motorcyklar till segrar och tände ett arv. Femtio år senare, tar vi kommandot över framtiden, och ger elektriciteten till tvåhjulingar och spänning till en ny generation.

Framtiden börjar här

Designprocess

En titt på de ideér, inspirationer och innovationer som ligger till grund för Can‑Ams första elektriska motorcykel. Se hur teamet förnyade varumärkets arv samtidigt som man bygger framtidens motorcykel.

Rotax E‑POWER

Med laddningskapacitet på nivå 2, låter Rotax E-POWER dig fokusera på vägen framför dig.

Med helt nya Rotax E-POWER är Can‑Ams motorcyklar tillverkade för att ta dig dit du behöver åka och ännu längre.

Är du exalterad som vi är?!

Registrera dig för att få exklusiva uppdateringar

om Can‑Am Origin och Can‑Am Pulse
och bli först med att veta var du kan köpa den

Detaljerad information om bearbetning av personuppgifter finns i Integritetspolicyn. Du kan när som helst ta tillbaka eller ändra ditt samtycke genom att meddela privacyofficer@brp.com.

 

 

Frågor relaterade till motorcyklar & elfordon i branschen.

 

 

De första motorcyklarna från Can‑Am kommer ut på vägarna innan slutet av 2024. Under tiden, genomför teamet tester under alla möjliga användningsförhållanden. Tidig återkoppling från testförarna är att båda dessa spännande nya modeller ger en kraftfull, mjuk och spännande körupplevelse.

På samma sätt som bensindrivna motorcyklar kräver körkort i de flesta länder, kräver elektriska motorcyklar också körkort. Den typ av körkort som krävs kan bero på motorcykelns effekt och var du befinner dig.

Även om vissa elektriska motorcyklar är manuella, så är de flesta av dem helautomatiska utan koppling. Can‑Ams motorcyklar kommer att vara helautomatiska.

Elektriska motorcyklar kan vara berättigade till skatterabatt/incitament i vissa delstater och länder. Kontrollera vad som gäller i ditt område då detta kan förändras.

Körningens enkelhet beror i stor utsträckning på motorcykelns konfiguration. Då de flesta elektriska motorcyklar inte har någon koppling, så underlättar det inlärningsprocessen för nybörjare. 

Generellt sett så kommer det att vara billigare än att fylla en bensintank, men priset kan variera beroende på flera faktorer, såsom kostnaden för elektricitet i ditt område och batteriets storlek. Håll dig uppdaterad för mer information om vårt batteri.

Följ Can‑Am motorcyklar på sociala medier