De nya Outlander

BÄTTRE KONSTRUKTION, BÄTTRE VÄRDE

KROSSA INGEN BUDGET

2024 Outlanders 500/700 och Outlander PRO är de djärvaste fordon som någonsin burit namnet. Från uppgraderade motorer till ett nytt chassi - allt till vårt lägsta pris hittills - Outlander-serien sätter en markör.

Ta det till nästa nivå

Bästa motorer i sin klass

Med upp till 91 hästkrafter är våra ATV några av branschens mest kraftfulla. Och kontinuerliga uppgraderingar gör deras rykte för pålitlighet legendariskt. Kör om dina medtävlare. Och verkstaden. Bygg din idag.

Kraft är ingenting utan kontroll

Konstant variabel transmission (CVT)

Alla våra ATV:er har konstant variabel transmission. CVT håller automatiskt rätt växelläge och ger precis rätt mängd kraft till hjulen. Så det är bara att köra.

Kör offroad med Can‑Am ATV

Kraft. Kontroll. Stil. Dags att visa hur det går till.

Funktioner som är bäst i klassen

Med våra ATV:er kan du ta dig dit andra inte når. Outlander ger kraft och stabilitet för att köra längre och ta mer last, och Renegade ger beprövad tävlingsprestanda. Valet är ditt.

CAN‑AM ATV MODELLER

MÅNGSIDIGHET. FLERA MÖJLIGA BRUK: TÄVLING, ARBETE, GYTTJEKÖRNING, ÄVENTYR, ETC.

 • OUTLANDER
  2024

  OUTLANDER

  Pris från 169 900 kr

  Pris från 169 900 kr

  Allt du behöver för att dominera utomhus. Outlander sätter kraft och stabilitet på lika villkor, för säker hantering, de flesta hästkrafterna och den bästa dragkraften i sin kategori. Gjord för att prestera i varje terräng året runt, anpassningsbar till nästan alla jobb eller terränganvändning.

 • OUTLANDER 500/700
  2024

  OUTLANDER 500/700

  Pris från 132 900 kr

  Pris från 132 900 kr

  En ATV som klarar allt. Antingen du är ute efter att ge dig ut på leder eller att ta hem ett fiskafänge, är Outlander 500/700 redo när du är det.

 • OUTLANDER PRO
  2024

  OUTLANDER PRO

  Pris från 118 900 kr

  Pris från 118 900 kr

  Med Outlander PRO blir inget jobb dig övermäktigt. Funktioner som Rotax motorer kalibrerade för jobb och en fjädring som är kalibrerad för uppgiften betyder att den är byggd för att bara gå och gå.

 • RENEGADE
  2024

  RENEGADE

  Pris från 204 900 kr

  Pris från 204 900 kr

  Renegade tar vid där gränserna slutar. Den mest kraftfulla familjen med sportiga ATV-fordon som står att finna, med en kombination av racinginspirerad prestanda och skydd för att kunna ta täten i den svåraste terrängen.

Upptäck nya lekplatser

TA UT DIN FAVORITLEKSAK PÂ ETT RIKTIGT ALLTERRÄNGÄVENTYR

Erbjudanden

DRA NYTTA AV VÅRA KAMPANJER OCH FÅ EN NY ATV

Tidigare ATV-modeller

TA EN TITT PÅ MODELLER OCH PAKET FRÅN 2020 FRAM TILL IDAG