Regera i terrängen.

Kraft. Kontroll. Stil. Dags att klara av det tuffa.

Klassledande egenskaper

Med våra ATV:er kan du ta dig dit andra inte når. Outlander ger kraft och stabilitet för att köra längre och ta mer last, och Renegade ger beprövad tävlingsprestanda. Valet är ditt. Övervinn.

Ta det till nästa nivå.

Klassledande motorer

Med upp till 91 hästkrafter är våra ATV några av de starkaste i branschen. Och kontinuerliga uppgraderingar gör deras rykte för pålitlighet legendariskt. Kör om dina medtävlare. Och verkstaden. Bygg din idag.

Kraft är ingenting utan kontroll

CVT(konstant variabel transmission)

Alla våra ATV:er har konstant variabel transmission. CVT upprätthåller automatiskt rätt växelläge och ger precis rätt mängd kraft till hjulen. Så det är bara att köra. Ta spåren med storm.

Jämna att köra

Fjädringsfunktion

Både Outlander och Renegade har högpresterande upphängningsdesign som kontinuerligt förfinas. Så att varken stock eller sten är något hinder.

UTBUD AV FYRHJULINGAR – CAN-AM OFFROAD

Mångsidighet. Flera möjliga bruk: Tävling, arbete, gyttjekörning, äventyr, etc.

 • OUTLANDER 450/570
  2023

  OUTLANDER 450/570

  Pris från 95 900 kr

  Pris från 95 900 kr

  Enastående komfort och kapacitet för alla förare. Outlander 450 eller 570 ATV är en perfekt avvägning av effektivitet, prestanda och pris, och allt du någonsin kommer att behöva… och mer därtill.

 • OUTLANDER
  2023

  OUTLANDER

  Pris från 164 900 kr

  Pris från 164 900 kr

  Allt du behöver för att dominera utomhus. Outlander sätter kraft och stabilitet på lika villkor, för säker hantering, de flesta hästkrafterna och den bästa dragkraften i sin kategori. Gjord för att prestera i varje terräng året runt, anpassningsbar till nästan alla jobb eller terränganvändning.

 • RENEGADE
  2023

  RENEGADE

  Pris från 49 900 kr

  Pris från 49 900 kr

  Renegade tar vid där gränserna slutar. Den mest kraftfulla familjen med sportiga ATV-fordon som står att finna, med en kombination av racinginspirerad prestanda och skydd för att kunna ta täten i den svåraste terrängen.

OSÄKER? VI FINNS FÖR ATT HJÄLPA DIG

VISNINGSRUM

Lämna dina uppgifter för att hitta närmaste återförsäljare och servicecenter för Can-Ams offroad-utbud.