De nya Outlander

BÄTTRE KONSTRUKTION, BÄTTRE VÄRDE

KROSSA INGEN BUDGET

2024 Outlanders 500/700 och Outlander PRO är de djärvaste fordon som någonsin burit namnet. Från uppgraderade motorer till ett nytt chassi - allt till vårt lägsta pris hittills - Outlander-serien sätter en markör.

Drivs av Rotax

Klassledande motorer


Från den nya Rotax ACE 650-motorn upp till 91 hk Rotax 1000R-motorn, erbjuder våra ATV:er några av branschens mest kraftfulla och tillförlitliga. Passera dina konkurrenter. Och serviceverkstaden

Tillverkad av Can-Am för Can-Am

Anpassa ditt Can-Am-fordon för att passa dina exakta behov


Tillbehör kommer inte bara att få ditt fordon att se bättre ut, de kommer också att förbättra varje åktur och varje uppgift framför dig. Det unika LinQ-fästsystemet gör det enklare och smartare.

Kör i terräng med Can-Am ATV

Klassledande funktioner


Våra ATV:er tar dig dit andra inte kan följa efter. Outlanders ger dig kraft och stabilitet att ta dig längre och dra mer, och Renegade-modellerna levererar tävlingsbeprövade prestanda. Valet är ditt.

 

CAN‑AM ATV MODELLER

MÅNGSIDIGHET. FLERA MÖJLIGA BRUK: TÄVLING, ARBETE, GYTTJEKÖRNING, ÄVENTYR, ETC.
 

 • OUTLANDER
  2024

  OUTLANDER

  Pris från 179 900 kr

  Pris från 179 900 kr

  Allt du behöver för att dominera utomhus. Outlander sätter kraft och stabilitet på lika villkor, för säker hantering, de flesta hästkrafterna och den bästa dragkraften i sin kategori. Gjord för att prestera i varje terräng året runt, anpassningsbar till nästan alla jobb eller terränganvändning.

 • OUTLANDER 500/700
  2024

  OUTLANDER 500/700

  Pris från 139 900 kr

  Pris från 139 900 kr

  En ATV som klarar allt. Antingen du är ute efter att ge dig ut på leder eller att ta hem ett fiskafänge, är Outlander 500/700 redo när du är det.

 • OUTLANDER PRO
  2024

  OUTLANDER PRO

  Pris från 125 900 kr

  Pris från 125 900 kr

  Med Outlander PRO blir inget jobb dig övermäktigt. Funktioner som Rotax motorer kalibrerade för jobb och en fjädring som är kalibrerad för uppgiften betyder att den är byggd för att bara gå och gå.

 • RENEGADE
  2024

  RENEGADE

  Pris från 214 900 kr

  Pris från 214 900 kr

  Renegade tar vid där gränserna slutar. Den mest kraftfulla familjen med sportiga ATV-fordon som står att finna, med en kombination av racinginspirerad prestanda och skydd för att kunna ta täten i den svåraste terrängen.

Erbjudanden

DRA NYTTA AV VÅRA KAMPANJER OCH FÅ EN NY ATV

 

Upptäck nya lekplatser

TA UT DIN FAVORITLEKSAK PÂ ETT RIKTIGT ALLTERRÄNGÄVENTYR

Tidigare ATV-modeller

TA EN TITT PÅ MODELLER OCH
PAKET FRÅN 2020 FRAM TILL IDAG