VÄCK UPPTÄCKARLUSTEN INOM DIG

Apache-bandsatserna är byggda för att passa din Can-Am, med samma hållbarhet och kvalitet, och de kommer att öppna upp en ny offroadvärld i vinter – så du kan uppleva mer.

KONSTRUERADE

Få oöverträffad prestanda och hållbarhet med våra ändamålsenliga bandsatser – välj Apache Backcountry för ledande prestanda i snö eller Apache 360 och 360LT för mångsidighet året runt.

BYGGDA

Apache-bandsatserna är byggda av Can‑Am för din Can‑Am. Därför matchar de motoreffekt, chassi och hastighetsmätare samt samverkar med DPS-servostyrningen för perfekt kontroll i alla lägen.

UTFORMADE

Nytta eller nöje – våra drivband är utformade för att passa alla behov. Oavsett om du kör i djup snö, far fram i spåren eller transporterar tunga laster, så tar sig Apache-banden dig fram i all terräng.

FAR FRAM GENOM VINTERN

APACHE BACKCOUNTRY-BANDSATS

De som har avvikit från den tänkta vägen vet att tekniken bakom våra världskända ATV-fordon är att lita på. En större kontaktyta, lägre vikt och en mer offensiv bandform gör Apache Backcountry till det bästa valet för körning i snö.

JÄMFÖR BANDSATSER NU

Välj mellan Apache Backcountry-bandsatsen för oslagbar prestanda i djupsnö eller Apache 360 LT-bandsatsen för mångsidighet året runt i all slags terräng.