FRÅN SCENEN TILL TYSTA NATUREN

ROCKMUSIKERNAS LEDIGA DAGAR

Floor och Hannes åker världen runt med sina band. Det balanserar de på hemmaplan med avkopplande aktiviteter utomhus.


Floor Jansen har sjungit i band sedan 1997. Hon har vunnit världsomspännande erkännande som huvudsångare i finska metalbandet Nightwish. Ända sedan hon kom med i bandet 2012 har Floor turnerat världen över varje år. Hon bor på svenska landsbygden med partnern Hannes van Dahl, där de delar kärleken till naturen och avkopplande aktiviteter mellan turnéerna.

Hannes van Dahl är liksom partnern Floor turnerande musiker. Han började spela bas vid 10 års ålder men spelar trummor professionellt, för närvarande i svenska bandet Sabaton. Trots att både han och Floor turnerar runtom i världen i de största städerna, säger han att han innerst inne är en landsbygdsmänniska, så deras hem i den rofyllda tysta naturen passar honom perfekt.

Can-Am gör det möjligt för Floor och Hannes att ladda batterierna mellan turnéerna.


För att ta sig runt på gården har Floor och Hannes en Can-Am Traxter. Det fungerar bra för dem eftersom de har många djur på gården, från hundar till hästar som ska utfodras regelbundet. Traxtern är både ett utmärkt redskap för att frakta foder för deras ”zoo” som Hannes kallar det, och perfekt för att komma ut i naturen med hundarna för längre promenader och vandringar.

Det är underbart att komma tillbaka till en plats där det alltid finns något att göra.

 

hitta can-am traxter

 • Traxter
  2024

  Traxter

  Pris från 191 900 kr

  Pris från 191 900 kr

  Traxter är extra robust för att ta dig bortom vardagen och den mest kapabla bland Can-Am SSV. På jobbet, på jaktturer, på gården och överallt där du behöver få jobbet väl gjort.

Kolla in vår originalserie

Inspirerande terränghistorier från våra ambassadörer och communitymedlemmar.