Köpguide för Can-Am terränghjulingar


Behöver du en terränghjuling för olika arbetsuppgifter? Can-Am Off-Road-modellerna är lämpliga för alla dagliga aktiviteter. Se alla funktioner nedan och välj din.


Vilka är de olika Can-Am terränghjulingarna?

 

a) Can-Am Outlander

Can-Am Outlander är fordonet du ska välja om du letar efter en kraftfull fyrhjuling.  Den finns i en mer ekonomisk 450-570-version och en toppversion och har en bränsletank på 20,5 liter som räcker för en hel dags körning.

Tack vare det intelligenta accelerationssystemet gör det här Off-Road-fordonet det möjligt för dig att kombinera känsla och kontroll vid varje körning. Med rytande motorer från 38 till 91 hästkrafter, beroende på modell, är den tillräckligt kraftfull för att dra mycket tunga laster. Den kan kompletteras med en Cam-Am HD vinsch för ökad bekvämlighet.

b) Can-Am Traxter

Can-Am Traxters främsta egenskap är dess mångsidighet. Den här robusta och kraftfulla modellen anpassar sig efter alla tänkbara uppgifter med flexibilitet och snabbhet. Det är det mest anpassningsbara fordonet: dess självjusterande hytt reglerar temperaturen mellan ventilation, luftkonditionering och uppvärmning.

Som alla Can-Am SSV terränghjulingar kan den dra en last på upp till 1 134 kg. Rotax-motorn är utformad för att kombinera kraft och bullerdämpning, vilket gör att du slipper besvär under långa arbetsdagar.

 

Vilken typ av arbete kan man genomföra med Can-Am Off-Road?

 

a) Jordbruksverksamhet

Deras stora dragkraft och deras förmåga att hålla sig stabila i alla typer av terränger (även den lerigaste och mest svårtillgängliga) gör Can-Am Off-Road-fordon till ett måste i lantbrukslivet. Välj ditt fordon utifrån din dagliga last, önskad räckvidd och om du vill vara 100 % professionell och mångsidig.

b) Jakt

Tack vare den valfria vinschen är dessa tre terrängfordon perfekta för jaktaktiviteter, ensam eller tillsammans med andra. Välj Traxter för en trevlig upplevelse sida vid sida, eller välj den kompakta Outlander-designen för att dra alla dina fångster.

c) Byggarbetsplatser

Ditt jobb på byggarbetsplatsen blir lätt som en plätt med Can-Am Off-Road-fyrhjulingar. De är utformade för att flytta de tyngsta byggmaterialen och gör lagarbetet enklare. Outlander främjar kommunikationen mellan kollegorna med sin helt öppna design, medan de övriga modellerna fokuserar på kraft och effektivitet.

Du kanske också gillar

  • Köpguide för Can-Am terrängfordon

    Köpguide för Can-Am terrängfordon    LÄS MER
  • Behöver man ett körkort för att köra ett terrängfordon?

    Behöver man ett körkort för att köra ett terrängfordon?    LÄS MER