CHASIN’ THE LIGHTS

Om serien

Chasin’ the Lights är för dig som vågar ta chansen att tro att din dröm är något mer än en tanke eller möjlighet. För dig som möter livets prövningar och förvandlar dem till inspirerande ögonblick för andra. Vi är stolta över att ge dig dessa berättelser.

 

 

 

BIISONIMAFIA

JUKKA HILDÉN STORY

 

 

 

 

BIISONIMAFIA

 

Kai "Kaitsu" Rinkinen och Janne Kaperi, som grundade stunt- och komedigruppen Biisonimafia, träffades på gymnasiet och började göra videos genom att filma skade- och snowboardåkning samt stunts under det sena 1990-talet. Efter en tid i armén ville Kaperi och Rinkinen starta en filmkarriär. De grundade ett gemensamt företag år 2006 och köpte kamerorna med hjälp av ett banklån. De producerade och medverkade i sin första film själva, som släpptes på piratnätverk 2007.

En rad av upp och nedgångar följde gruppen - till de splittrades i mitten av 2000-talet. Detta då de tvingades tänka om gällande deras koncept och approach till mediadistribution. Tid ifrån varandra, deras passion för filmskapande och underhållning är det som fick duon att återförenas och skapa det som nu är en av de mest visade Youtubekanalerna i Skandinavien: Biisonimafia.

Upptäck deras ödmjuka approach till livet, utmaningar, och vänskap, medan de tar del av ett finskt äventyr tillsammans med Jukka Hildén.

JUKKA HILDÉN STORY

Den är inte snabb och lätt - JUKKA HILDÉN STORY

 

Ibland vill folk gå så fort fram och ta sig an allt på en gång att de saboterar sin dröm. Det största livet levs med ödmjuk själviakttagelse och de största resorna är de som delas med vänner och familj. Detta är den finska stuntartisten Jukka Hildéns inspirerande resa.

CAN-AM TRAXTER

DET MEST KAPABLA VERKTYGET FÖR ALLA ÄVENTYR

Jukka uppskattar mångsidig och pålitlig utrustning i sina äventyr. Och Can-Am Traxter PRO är inget undantag. Se nyckelfunktionerna som introducerats av Jukka.

DELA DIN BERÄTTELSE

#CANAMOFFROADLIVIN

Vi vill höra från dig. Hur har Can-Am förändrat ditt liv, eller motiverat dig att göra mer och utmana dig själv? Dela din resa med hashtaggen #CanAmOffRoadLivin - vi kan komma att kontakta dig och dela din historia.