RED SHEPHERDESS

MÖT HANNAH JACKSON

Hannah Jackson, även känd som Red Shepherdess, är en ung farmare från Cumbria i Storbritannien. Hannah driver farmen tillsammans med sin man Danny och deras flock av hundar, Team Red.

 

DE KALLAR MIG RED SHEPHERDESS

I en sömnig by inbäddad vid en bergsluttning i Cumbria hittar man rödhåriga Hannah med flocken av 300 får, hundarna (som hon kallar Team Red) och andra djur som hör till gården.

Hannah har alltid arbetat hårt för att vinna människors förtroende och få företaget att växa. Idag är hon en välrenommerad fårfarmare i England med en publicerad bok och över 100 000 personer som följer hennes resa i sociala media. Hannah har blivit en ledande figur i samhället, vilket visar att det är möjligt att bli farmare även om man inte vuxit upp på en gård.

 

FLER AVSNITT

 

CAN-AM OUTLANDER: FÅRFARMARENS BÄSTA VÄN

Hannahs arbete på den 160 tunnland stora farmen underlättas av hennes trogna Can-Am Outlander-ATV. Tack vare dess förmåga att hantera ojämn terräng och långa avstånd kan hon snabbt mata fåren och grisarna, och transportera hundarna säkert tack vare en speciellt monterad LINQ-förvaringsbox. Den är ett fantastiskt verktyg för gårdens behov, och låter henne också ta in gårdens vackra landskap medan hon är ute och kör.

CAN-AM OUTLANDER