OFF-ROAD
LIVIN´

VÄRDE VÄRT ATT INVESTERA I

DEN MEST SPÄNNANDE INVESTERINGEN DU KAN GÖRA

Med Can-Am får du inte bara ett fordon, du får en investering. Varje fordon är gjord för att hålla och behålla sitt värde.

FÖDD I KANADA. KÖRD ÖVER HELA VÄRLDEN

Can-Ams maskiner kommer från ett land som stoltar med några av världens tuffaste terränger och förhållanden, så precis som dig klarar de allt.

 

PRESTANDA VÄRD ATT INVESTERA I

Behöver du pricka av uppgifterna innan du ger dig ut i terrängen? Det fixar vi. Genom kraftfulla Rotax-motorer, tuffa prov och skickligt designade funktioner ger Can-Am dig mer än du hade kunnat föreställa dig.

EN SMART INVESTERING

Kvalitet är alltid efterfrågad. En Can-Am bibehåller sitt värde som inget annat märke. Det är resultatet av att vi bygger hållbara fordon. De används inte bara, de ”upplevs”.

 

VI GÖR SKILLNAD GENOM ATT VARA SMARTA.

Arbeta smartare, inte hårdare. Med specialbyggda tillbehör kan du förbättra varje åktur och uppgift. Det unika LiNQ-systemet för montering är redo när du är.

PÅLITELIG OG KLAR NÅR DU ER DET

Vi fortsätter traditionen med hårt arbetande Can-Am ATVs med den bästa hittills: en robust, stark, mångsidig Outlander gjord för mångsidighet och uthållighet så det räcker och blir över.

DET ENDA VERKTYGET DU BEHÖVER OAVSETT JOBBETS STORLEK

Traxter förenar förmågan hos en arbetshäst med andan hos våra oslagbara offroad-maskiner, för enastående kapacitet som inte ger sig i första taget.

 

KVALITET VÄRD ATT INVESTERA I

ETT NÄTVERK BYGGT PÅ EXPERTIS

VI BRYTER INTE MOT REGLERNA, VI BEMÄSTRAR DEM