Espen

Gymnasieelev. Kirkenes.

Espen har haft sin Maverick i över ett år, och där han tidigare var beroende av föräldrar eller vänner för att ta sig mellan skolan, jobbet, fotbollen och socialt liv, har han nu full frihet. För Espen är Mavericken perfekt för både sommar och vinter, och den bemästrar lätt de hårda förhållanden som Kirkenes kan bjuda på. ”Det kan bli ända ner till trettio–fyrtio minusgrader här i Kirkenes, och då ser jag fram emot att ta tag i ratten, för den är varm”, skrattar Espen.  

Med en varm, tät förarhytt och värme i ratten och sätet är Espen redo för det mesta. Kraften i Mavericken betyder att den tar sig fram nästan var som helst och bjuder på stor körglädje. "Den tar sig fram nästan överallt, och det är jättebra för mig. Lätt att kontrollera och inte så stor, så man har bra koll på var man är på vägen. Jag känner mig trygg i Mavericken. Ramen går runtom och skyddar en om man har otur.”

TITTA PÅ HANS UPPLEVELSE

Jag känner mig trygg i Mavericken. Ramen runt om skyddar mig om oturen skulle vara framme.

- Espen

CAN-AM MAVERICK TRAIL

STORLEKEN ÄR AVGÖRANDE

På vårt smalaste SSV-fordon, 132 cm brett och med Can-Am kvalitet rakt igenom, sitter du bekvämt hela vägen. Byggt för att prestera på såväl långfärder som nya leder.

DELA MED OSS AV DIN BERÄTTELSE

#CANAMOFFROADLIVIN

Vi vill höra från dig. Hur har Can-Am förändrat ditt liv, eller motiverat dig att göra mer och utmana dig själv? Dela din resa med taggen #CanAmOffRoadLivin - vi kan komma att kontakta dig och dela din historia.