Jukka Hildén

En legendarisk våghals

Jukka Hildén är en legendarisk våghals och underhållningsindustrins banbrytare som har varit fantastisk och inspirerat publik över hela världen i över två decennier. Jukka och hans tre bästa kompisar var en av grundarna i Dudesons stunttrupp och skapade en hel genre av innehåll när de började filma sina dödsföraktande stunts och upptåg i mitten av 90-talet. Med över 20 års erfarenhet av internationella tv-serier och lite vilt i hjärtat är Jukka den perfekta ambassadören för Can-Am.

Trots alla prestationer inom underhållningsbranschen, älskar Jukka mest av allt att vara pappa till sina 4 små apa rumpor, en pojke och 3 små tjejer. Han lever i nuet medan han uppfostrar sina barn för att vara äventyrliga och godhjärtade små problemskapare. Under de senaste åren har Jukka fokuserat på överlevnad, äventyr och utforskning. Sedan dess har han återbesökt sin passion för natur och färdigheter som han lärde sig i de finska specialstyrkorna som ung man i sitt land.

Jukka tror inte att det finns något bättre än att testa gränserna för att lära sig något nytt om sig själv. Can-Am tjänar perfekt Jukkas behov av äventyr och tar honom till spännande platser. Det kan vara en campingtur med sin son till vildmarken, jakt på norrsken med sina vänner i Arktis eller bara en god gammal adrenalinkick som spränger full gas uppför en sandbacke i Dudesons -stil.

Följ hans äventyr med Can-Am på

Det finns inget bättre än att testa gränserna för att lära dig något nytt om dig själv.

- Jukka Hildén

DELA MED OSS AV DIN BERÄTTELSE

#CANAMOFFROADLIVIN

Vi vill höra från dig. Hur har Can-Am förändrat ditt liv, eller motiverat dig att göra mer och utmana dig själv? Dela din resa med taggen #CanAmOffRoadLivin - vi kan komma att kontakta dig och dela din historia.

FÖLJ JUKKA OM SOCIALA MEDIER