Leif Einar “Lothepus” Lothe

TV-profil och entreprenör. Odda.

Lothepus är känd för snabba stunts på skärmen, men i Maverick har han hittat maskinen som perfekt balanserar säkerhet, körglädje och praktisk användning! Som han själv säger: ”För mig är Maverick en traktor som är dubbelt så snabb och dubbelt så rolig att köra.”

Mavericken går i stort sett överallt där Lothepus vill, och med hängarfäste och stor motor är möjligheterna många. Han kör Mavericken i skogen med timmersläp under avverkningssäsongen och för rådjursjakten har han till och med gått och köpt en egen minihusvagn! Minihusvagnen går över stock och sten och erbjuder både värme och en perfekt plats för brasmys. Att dottern också använder maskinen för att köra till skolan, i stället för moped, är en stor trygghet för pappa Lothepus. Att Maverick också tål stötar är pricken över i:et. ”Den håller, och det är det viktigaste i längden.” ”En trevlig leksak, men också ett väldigt bra nyttofordon”, sammanfattar Lothepus.

TITTA PÅ HANS BERÄTTELSE

“För mig är Maverick en traktor som är dubbelt så snabb och dubbelt så rolig att köra.”

- Lothepus

CAN-AM MAVERICK TRAIL

STORLEKEN ÄR AVGÖRANDE

På vårt smalaste SSV-fordon, 132 cm brett och med Can-Am kvalitet rakt igenom, sitter du bekvämt hela vägen. Byggt för att prestera på såväl långfärder som nya leder.

DELA MED OSS AV DIN BERÄTTELSE

#CANAMOFFROADLIVIN

Vi vill höra från dig. Hur har Can-Am förändrat ditt liv, eller motiverat dig att göra mer och utmana dig själv? Dela din resa med taggen #CanAmOffRoadLivin - vi kan komma att kontakta dig och dela din historia.