Maja Odden

Jägare. Arendal.

”När jag har det som allra bäst, då är jag på jakt.” Maja älskar att vara ute i naturen och tillbringar stora delar av året i vildmarken. Då är Traxter den perfekta följeslagaren. ”Traxter är ett genialiskt transportmedel!Den tar dig ut i skogen, högst upp på berget, eller var du än vill börja jakten. Vi använder den där det är okej att köra, sedan går vi resten till fots. Då kan man ägna dagen åt att jaga, i stället för att använda tiden till att komma upp till jaktområdet.”

Tillgänglighet är en sak, men det finns mycket mer Maja uppskattar hos Traxter. Modern jakt kräver mycket utrustning: radio, ryggsäck, kikare, GPS och naturligtvis gevär. Med Can-Ams egen vapenlåda och stora lastflak bak kan man få med sig nästan allt man vill. ”Väldigt skönt att slippa bära allt”, skrattar Maja. Och ett stort lastflak plus vinsch kan vara ovärderligt om man får full pott under jakten. ”Om du har turen att fälla ett djur är Traxter ett mycket bra hjälpmedel för att få ner djuren från skogen. Den känns också mycket säkrare att köra när det finns tak. Det är som att köra bil, fast den tar sig fram skogen.”

För Maja är Traxtern inte bara ett utmärkt transportmedel, den är också en allroundmaskin som kan användas både sommar och vinter. Speciellt när naturens hårdhet gör sig påmind i form av regn, sol, vind eller snö. ”Det är väldigt skönt efter många timmars jakt att kunna sätta sig ner under tak. Då kan man hålla värmen eller torka linsen på geväret eller sina glasögon.” Och en av de saker Maja gillar bäst är att Traxter också ger möjligheter för dem som inte kan röra sig lika lätt i skogen. ”Den här maskinen ger dem möjlighet att komma ut i skogen. Och få uppleva naturen lika fint som alla andra.”

SE HENNES HISTORIA

”Det är väldigt skönt efter många timmars jakt att kunna sätta sig ner under tak. Då kan man hålla värmen eller torka linsen på geväret eller sina glasögon.”

- Maja Odden

CAN-AM TRAXTER

DET ENDA VERKTYGET DU BEHÖVER OAVSETT JOBBETS STORLEK

Traxter förenar förmågan hos en arbetshäst med andan hos våra oslagbara offroad-maskiner, för enastående kapacitet som inte ger sig i första taget.

DELA MED OSS AV DIN BERÄTTELSE

#CANAMOFFROADLIVIN

Vi vill höra från dig. Hur har Can-Am förändrat ditt liv, eller motiverat dig att göra mer och utmana dig själv? Dela din resa med taggen #CanAmOffRoadLivin - vi kan komma att kontakta dig och dela din historia.