UTFORSKA OFFROAD

OFFROAD-PRESTANDA FÖR 2021 OCH IN I FRAMTIDEN

Ett gediget arv för kräsna kunder: från branschledande Maverick på 195 hk till arbetsklara Traxter och helt omarbetade Outlander ATV – det enda som saknas i Can-Am-berättelsen är nu du.

KÖRNINGEN ÄR SKÄLET

DET ÄR SÅ MYCKET MER ÄN BARA MASKINER I VÄRLDSKLASS

Oavsett om det gäller våra Dakarrallyframgångar eller våra mångsidiga Rotax-motorer, från förstärkta versioner till många hästkrafter, så upphör aldrig innovationen och framstegen på Can-Am. Väder? Årstider? Tuff terräng? Ett hårt jobb framför dig? Om du kan drömma det, så har vi förmodligen gjort det. Nu är det din tur.

BYGGDA FÖR TUFFT ARBETE

Upptäck Traxter och Outlander

För oss är det inte ett alternativ att ge upp. Vår arbetsklara uppställning förenar förmågan hos en riktig arbetshäst med andan hos våra oslagbara offroad-maskiner för körning som bara är över när du vill det.

BYGGDA FÖR PRESTANDA

Upptäck Maverick och Renegade

Redo för en värld utan gränser? Inget går upp mot rytandet från en racinginspirerad Can-Am som bemästrar den mest tuffa terrängen medan du har full kontroll. Gör dig redo för storslagna äventyr.

BYGGDA FÖR ÄVENTYR

Upptäck Maverick Trail och Renegade

Vi är födda att ge oss ut på äventyr på den här fantastiska planeten – och det gäller även Can-Am. Inspirerande prestanda, magnifik manövrering, kolossal tillförlitlighet och

Can-Am Value

Våra förare lever utan kompromisser. Du ska aldrig behöva välja mellan den bästa körupplevelse och mest valuta för pengarna. Att bara se värde i form av siffror på en prislapp är att missa.

VÅRT ARV GÅR DJUPT

DET ÄR HÄR CAN-AM KOMMER IN I BILDEN

I slutet av förra århundradet tillämpade den kanadensiska uppfinnaren Joseph-Armand Bombardier sina mekanikkunskaper och uppfinnarlust för att skapa 1937 års B7-snöskoter, som är patenterad som världens första banddrivna fordon för snö. 2003 blev BRP Can-Am ett fristående företag inriktat på att tillgodose dina behov av offroad-upplevelser. Den tekniska utvecklingen, solida racingframgångar och kraften från våra välkända Rotax-motorer innebär att det finns en Can-Am som passar dig perfekt.

FÅR KUNNA VÅRA LINEUP

Utforska vår Can-Am Off-Road Lineup