UTFORSKA CAN‑AM OFFROAD

OFFROAD-PRESTANDA FÖR 2023 OCH IN I FRAMTIDEN

Ett gediget arv för kräsna kunder: från branschledande Can-Am Maverick på 200 hk till arbetsklara Can-Am Traxter och helt omarbetade Can-Am Outlander ATV – det enda som saknas i Can-Am-berättelsen är du.

KÖRNINGEN ÄR SKÄLET

DET ÄR SÅ MYCKET MER ÄN BARA MASKINER I VÄRLDSKLASS

Oavsett om det gäller våra Dakarrallyframgångar eller våra mångsidiga Rotax-motorer, från förstärkta versioner till många hästkrafter, så upphör aldrig innovationen och framstegen på Can-Am. Väder? Årstider? Tuff terräng? Ett hårt jobb framför dig? Om du kan drömma det, så har vi förmodligen gjort det. Nu är det din tur.

PRESTANDA

CAN-AM MAVERICK & CAN-AM RENEGADE

Redo för en värld utan gränser? Inget går upp mot rytandet från en racinginspirerad Can-Am som bemästrar den mest tuffa terrängen medan du har full kontroll. Gör dig redo för storslagna äventyr.

ARBETE

CAN-AM TRAXTER & CAN-AM OUTLANDER

För oss är det inte ett alternativ att ge upp. Vår arbetsklara uppställning förenar förmågan hos en riktig arbetshäst med andan hos våra oslagbara offroad-maskiner för terrängkörning som bara är över när du vill det.

ÄVENTYR

OUTLANDER & MAVERICK TRAIL

Vi är födda att ge oss ut på äventyr på den här fantastiska planeten – och det gäller även Can-Am. Inspirerande prestanda, magnifik manövrering, kolossal tillförlitlighet och

VÅRT ARV GÅR DJUPT

DET ÄR HÄR CAN-AM KOMMER IN I BILDEN

I slutet av förra århundradet tillämpade den kanadensiska uppfinnaren Joseph-Armand Bombardier sina mekanikkunskaper och uppfinnarlust för att skapa 1937 års B7-snöskoter, som är patenterad som världens första banddrivna fordon för snö. 2003 blev BRP Can-Am ett fristående företag inriktat på att tillgodose dina behov av terrängkörning. Den tekniska utvecklingen, solida racingframgångar och kraften från våra välkända Rotax-motorer innebär att det finns en Can-Am som passar dig perfekt.

PRENUMERERA PÅ VÅRA E-POSTMEDDELANDEN

SE VAD CAN-AM-FORDONET ÄR GJORT AV

Bli först med att få reda på de senaste nyheterna från Can-Am.