ÖVERLÄGSEN I KYLAN

GÖR MER MED DITT FORDON NÄR SNÖN BÖRJAR YRA

BEMÄSTRA SNÖN

Få ut det mesta av din Can-Am i vinter med våra året runt-tillbehör. Trivs i snön i vinter och låt inget stoppa dig.

CAN-AM HYTTKOMFORT

KOMFORT OCH SÄKERHET

Original Can-Am hytter skyddar förare och passagerare mot väder och vind och innehåller de mest avancerade tillbehören i produktsortimentet.

CAN-AM PROMOUNT PLOGAR

GÖR LIVET ENKLARE

Det nya ProMount-sortimentet skapades för både professionella operatörer och entusiaster som vill ta sitt verktygskit till nästa nivå. Can-Am har utformats för att fungera så effektivt som möjligt, och tänkt om plogen från ram till blad.

MÅNGSIDIGA BANDSATSER

BANA DIN EGEN VÄG

Höjd över terräng, väder och hela säsonger med bandsatserna Apache 360 LT och 360 - uppgraderingen som tar Can-Am-upplevelsen till en annan nivå. Designad för överlägsen dragkraft och bärande av tyngre laster i mjuk terräng, kan både 360- och 360 LT-bandsatser installeras på ATV- och SSV-fordon och användas året runt för att utforska och utföra tuffa uppgifter.

TRAXTER

FÅ JOBBET GJORT

Byggd extra tufft för att ta dig långt bortom vardagen. Traxter är den mest kapabla Can-Am någonsin, redo för kalla dagar, snöhögar och i princip allt som vintern drar med sig.

MAVERICK TRAIL

DET ÄR PERSONLIGT

Vår mest smidiga sida vid sida med 132 cm bredd - med varje centimeter en Can-Am. Maverick Trail är byggd för att prestera i vilken terräng som helst och i alla väder.

OUTLANDER

DET FINNS EN CAN-AM FÖR DIG

Allt du behöver för att övervinna vintern. Outlander sätter kraft och stabilitet på lika villkor, för säker hantering, de flesta hästkrafterna och den bästa dragkraften i sin kategori.

TA DIG TILL NÄSTA NIVÅ

OFFROAD-KLÄDER, RESERVDELAR OCH TILLBEHÖR FRÅN CAN-AM OCH VÅRA PARTNERS FÖR ATT UTRUSTA DIG FRÅN TOPP TILL TÅ OCH FRÅN TAK TILL DÄCK.

ETT STEG I RÄTT RIKTNING

Nu slipper du gissa: passform och prestanda från fabrik, direkt från Can-Ams återförsäljare. Upptäck tillbehör för arbete, vinterförhållanden, ledkörning – såväl som produkter från Baja Designs, S3 Power Sports, Yoshimura, Dragonfire med flera.

CAN-AM VALUE

Våra förare lever utan kompromisser. Du ska aldrig behöva välja mellan den bästa körupplevelsen och mest valuta för pengarna. Att bara se värde i form av siffror på en prislapp är att missa.

SÖK ÅTERFÖRSÄLJARE

CAN-AM-FAMILJEN KAN VARA NÄRA

Din Can-Am-återförsäljare eller ditt servicecenter kan vara närmare än du tror.