CAN-AM TILLBEHÖR

Can-Ams terrängtillbehör är det perfekta komplementet för att lyfta ditt fordon till nästa nivå. Upplev innovativa tillbehör av hög kvalitet som fungerar, passar och känns som de ska, eftersom de görs av Can-Am för Can-Am.

KVALITET

Kvalitet och smidig integrering genomsyrar allt vi gör och allt vi tillverkar. Det är vårt orubbliga fokus på högpresterande teknik som gör våra skräddarsydda tillbehör för Can-Ams terrängfordon bäst i klassen.

TILLFÖRLITLIGHET

Tack vare åratal av kompetens och erfarenhet så tillverkar Can-Am idag oslagbara terrängtillbehör. Produkterna skapas samtidigt som de fordon de designas för, vilket gör dem extra pålitliga. Därför kommer originaltillbehör från Can-Am som du eller en auktoriserad återförsäljare installerar med ett helt års garanti.

STIL

Du får ut mycket mer av ditt Can-Am terrängfordon när du skräddarsyr det med våra originaltillbehör av toppkvalitet. Eftersom vi är banbrytande innovatörer är det inte konstigt att våra modeller alltid har den senaste looken. Vi tar det alltid ett steg längre när det gäller design, så att du kan matcha ditt fordon med din stil.

TA DIG TILL NÄSTA NIVÅ

ETT STEG I RÄTT RIKTNING

Nu slipper du gissa: passform och prestanda från fabrik, direkt från Can-Ams återförsäljare. Upptäck tillbehör för arbete, vinterförhållanden, ledkörning – såväl som produkter från Baja Designs, S3 Power Sports, Yoshimura, Dragonfire med flera.

DRÖM, BYGG, GÖR OM

Välj en modell av allt från fyrhjuliga arbetsmaskiner till fartfyllda Maverick SSV, och anpassa den som du vill. Lägg till tillbehör och skapa ditt eget drömfordon.

KATALOGER

Se 2022 års broschyrer för alla uppgifter om fordon, delar, tillbehör och klädsel.