CAN-AM TILLBEHÖR

DET RÄTTA SÄTTET ATT SKYDDA DIN INVESTERING

Can-Ams terrängtillbehör är det perfekta komplementet för att lyfta ditt fordon till nästa nivå. Upplev innovativa tillbehör av hög kvalitet som fungerar, passar och känns som de ska, eftersom de görs av Can-Am för Can-Am.

KVALITET

Kvalitet och smidig integrering genomsyrar allt vi gör och allt vi tillverkar. Det är vårt orubbliga fokus på högpresterande teknik som gör våra skräddarsydda tillbehör för Can-Ams terrängfordon bäst i klassen.

TILLFÖRLITLIGHET

Tack vare åratal av kompetens och erfarenhet så tillverkar Can-Am idag oslagbara terrängtillbehör. Produkterna skapas samtidigt som de fordon de designas för, vilket gör dem extra pålitliga. Därför kommer originaltillbehör från Can-Am som du eller en auktoriserad återförsäljare installerar med ett helt års garanti. 

STIL

Du får ut mycket mer av ditt Can-Am terrängfordon när du skräddarsyr det med våra originaltillbehör av toppkvalitet. Eftersom vi är banbrytande innovatörer är det inte konstigt att våra modeller alltid har den senaste looken. Vi tar det alltid ett steg längre när det gäller design, så att du kan matcha ditt fordon med din stil.

 

© 2018 Bombardier Recreational Products Inc (BRP). Alla rättigheter förbehållna. ®, TM och BRP-logotypen är registrerade varumärken som tillhör BRP eller dotterbolag. BRP förbehåller sig rätten att när som helst upphöra med eller ändra specifikationer, priser, utföranden, funktioner, modeller eller utrustning utan någon skyldighet. Vissa modeller och tillbehör som inkluderas här kanske inte finns tillgängliga (eller inte är godkända) i ditt land. Specifikationerna för EG-typgodkända enheter kan komma att skilja sig något från dem som finns här. Text och bilder är inte avtalsenliga. Materialet i detta dokument kan innehålla tekniska eller skriftliga felaktigheter. Bilderna är tagna med tillstånd på mark utanför EU. Respektera miljön och kör endast där det är tillåtet.