Can-Am x FastHouse

Ökentävlingar sitter djupt i våra rötter. Passionen har smitts av kamratskap, roliga tider och arvet från ledentusiaster som var våra företrädare. Det är denna genuina känsla som driver oss att föra arvet vidare med ett grundmurat engagemang för att riva upp damm.

Om Can-Am

Som klippornas mästare, i lera och på sanddyner klarar Can-Am alla äventyr med fordon som är gjorda för sina ändamål. Utforska, kör i och bemästra alla terrängförhållanden. Efter ett halvt sekel av vilda åkturer har Can-Am bara värmt upp.

Om FastHouse

Med tiderna då mantrat på gatorna var fred, kärlek och frihet i åtanke. FastHouse bygger på arvet från dem som gick före, och kör sitt eget race för att vara Good Times® leverantör. Med erkännande för sin klassiska stil och medvetna inriktning mot att bryta mönstret skapar FastHouse högpresterande utrustning och dekorerade vardagsplagg för likasinnade som älskar fart, stil och Good Times®.

Ett unikt samarbete

FastHouse, kända för sin klassiska stil och fasta engagemang för att bryta gränser, bildar i märkessamarbete med Can-Am, ett välkänt namn i off-road-branschen, ett partnerskap som sammanför två likasinnade märken som drivs av en gemensam passion. Tillsammans sätter FastHouses estetik och Can-Ams off-road-konst ett nytt riktmärke för off-road-livsstilen, fångar kärnan i sina gemensamma värderingar och lämnar efter sig ett arv som alla kan ta del av.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev