BARA MIN
CAN-AM KAN

OM DET ÄR OFF-ROAD SOM GÄLLER FÖR DIG SÅ BEHÖVER DU EN MASKIN DU KAN LITA PÅ.

VILL DU FÅ MER GJORT?

Vi vet att du satsar hårt – både på jobbet och på fritiden. Det är därför vi konstruerar och testar varje fordon för att se till att de lever upp till ditt sätt att leva – säsong efter säsong.

KOMFORT OFFROAD MED CAN-AM

Mångsidighet och komfort är bara en del av vad som utmärker Can-Am Traxter.

Man behöver inte ge avkall på komforten för att få mångsidighet – eller vice versa. Can-Am Traxter ger komfort med början från förarsätet, via en intuitiv förarplats med mycket god sikt och hela vägen till att allt är lätt att komma åt. Lägg därtill att Traxter levereras med tillbehör för många användningsområden, så får du en bekväm och mångsidig offroad-partner.

BÄSTA VRIDMOMENTET I SIN KLASS – TYSTARE ROTAX-MOTORER

HD7, HD9 och HD10

NYA HD7 Rotax-motorn (52 hk/55 Nm vridmoment) är den nya kungen av mellanvolymklassen! Glöm allt vad inkörningsperiod, tidig service och täta ventiljusteringar heter. Powerpack-designen ger en bättre körupplevelse med mindre buller och vibrationer.

VRIDMOMENT PÅ BEGÄRAN

Visa terrängen vem som bestämmer

Få enastående manövreringsförmåga var du än kör, även i den mest krävande terräng. Välj inte väg, skapa din egen!

HÖG LAST- OCH DRAGKAPACITET

750 kg dragkapacitet

Utvalda Outlander-modeller är fullt utrustade för att med lätthet klara stor last och har som standard en dragstång och imponerande max 750 kg dragkapacitet – för att klara alla jobb och resor.

Få det gjort i det här

 • OUTLANDER
  2024

  OUTLANDER

  Pris från 179 900 kr

  Pris från 179 900 kr

  Allt du behöver för att dominera utomhus. Outlander sätter kraft och stabilitet på lika villkor, för säker hantering, de flesta hästkrafterna och den bästa dragkraften i sin kategori. Gjord för att prestera i varje terräng året runt, anpassningsbar till nästan alla jobb eller terränganvändning.

 • Traxter
  2024

  Traxter

  Pris från 191 900 kr

  Pris från 191 900 kr

  Traxter är extra robust för att ta dig bortom vardagen och den mest kapabla bland Can-Am SSV. På jobbet, på jaktturer, på gården och överallt där du behöver få jobbet väl gjort.

ONLY MY TRAXTER CAN

– Stor skörd? Ont om tid? Inga problem. Jag vet att min Traxter har den kraft och det lastutrymme som krävs för att få det gjort.

ONLY MY OUTLANDER CAN

– Lastar mer så jag kan få mer gjort – och bli klar i tid för att kunna vara mer med barnen.

LÄR KÄNNA VÅR LINEUP

UTFORSKA VÅR CAN-AM OFF-ROAD LINEUP