TAKAISIN KOHTAAN SAFETY RECALLS

CAN-AM® RYKER - PYÖRÄNMUTTERI SAATTAA MURTUA

Aihe:  Can-Am® Ryker - Pyöränmutteri Saattaa Murtua

 

Arvoisa Can-Am On-Road -omistaja,

BRP kutsuu turvallisuuden vuoksi takaisin 2019 ja 2020 vuosimallien Can-Am Ryker -ajoneuvoja. 

Tiedostomme osoittavat, että omistat asiaan mahdollisesti liittyvän ajoneuvon.


Mitä malleja ongelma koskee?

Vuoden 2019 ja 2020 Can-Am Ryker -mallien tiettyjä sarjanumeroita.


Mikä on mahdollinen ongelma?

Pyöränmutterit saattavat murtua, mistä seuraa kiinnitysvoiman heikentyminen. Tämä voi lopulta vaikuttaa pyöräkokonaisuuden eheyteen ja ajoneuvon käyttäytymiseen. Tämä saattaa lisätä kolaririskiä.


To confirm that your VIN (Vehicle identification Number) is affected, contact your authorized Can-Am On-Road dealer or BRP at 1-888-272-9222 between 8:00 a.m. and 8:00 p.m. Eastern time 7 days a week.

Mitä BRP tekee?

BRP korjaa ajoneuvot maksutta. Korjaustoimenpiteenä on kolmen pyöränmutterin vaihto. Huoltotoimenpiteen pitäisi kestää alle tunnin. Ongelman ratkaisemiseen tarvittavat osat tulevat saataville vähitellen.  


Mitä sinun tulee tehdä?

Ota yhteyttä valtuutettuun BRP Can-Am On-Road -jälleenmyyjään ja sovi ajankohdasta ajoneuvon korjaamiseksi takaisinkutsun mukaisesti.

Saat jatkaa ajoneuvon ajamista. Jos ajoneuvossa on yksi tai useampi murtunut mutteri, kehotamme korjauttamaan ajoneuvon viipymättä.

Huom.: Punainen varmistusrengas murtuneen mutterin avautumisen. 

Huolimatta siitä, että ajoneuvoosi on ehkä tehty oston jälkeen muutoksia, korjaus suoritetaan maksutta. Kun korjaus tehdään, nämä muutokset eivät mitätöi olemassa olevaa takuu- tai huoltosopimusta.

Jos sinun on jo täytynyt vaihtaa pyöränmutterit eikä BRP korvannut korjauskustannuksia, pyydä meiltä hyvitystä. Ajoneuvosi tarvitsee silti korjauttaa uusien pyöränmutterien asentamiseksi.
 

Entä jos tämä ilmoitus on mielestäsi erehdys?

Ilmoitus on postitettu uusimpien käytettävissämme olleiden tietojen perusteella. Jos tässä ilmoituksessa on jokin väärä tieto, ota yhteyttä BRP:hen mahdollisimman pian.
 

Mikäli sinulla on kysymyksiä, tarvitset apua tai haluat löytää lähimmän valtuutetun BRP  jälleenmyyjään:

OR

  • Tai soita: +35 89 74 79 04 12


Turvallisuutesi ja jatkuva tyytyväisyytesi tuotteisiimme ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Pyydämme anteeksi tästä mahdollisesti aiheutuvaa vaivaa ja pyrimme tekemään prosessin mahdollisimman helpoksi.

Kiitokset jo etukäteen ymmärryksestä ja yhteistyöstä.

  

Ystävällisin terveisin
BRP:n asiakaspalvelu