Uudet Outlander-mönkijät

RAKENNETTU KESTÄMÄÄN

LUOKKANSA PRIIMUS

Täydellisesti uudistuneeseen Can-Am Outlander-mallistoon on pakattu reilusti luokkansa johtavia ominaisuuksia. Yksi osoitus Can-Amin edelläkävijyydestä on Tekniikan Maailman mönkijävertailun (17 / 2023) ykköstila Outlander MAX PRO XU HD7-mallilla.

Powered by Rotax

Johtavaa moottoriteknologiaa


Can-Am tarjoaa luokkansa johtavaa tehoa ja luotettavuutta. Valitse sinulle sopivin uudesta Rotax ACE 650 -moottorista aina 91 hevosvoimaiseen Rotax 1000R -tehopakkaukseen. Jatkuva kehitystyö tekee moottoreiden luotettavuudesta legendaarisen kuuluisan. Ohita kilpailijat. Ja korjaamokäynnit.

Toimivat lisävarusteet

Räätälöi Can-Am-mönkijäsi sinulle sopivaksi


Lisävarusteet eivät tuo parannauksia vain mönkijäsi ulkonäköön, vaan myös jokaiseen ajokertaan ja työtehtävään. Ainutlaatuinen LinQ-kiinnitysjärjestelmä tekee lisävarusteiden käyttämisestä helppoa ja huoletonta.

Sopii maastoon kuin maastoon

Luokkansa johtavia ominaisuuksia


Can-Am-mönkjöiden suorituskyky on omassa luokassaan. Outlandereissa on tehoa ja vakautta, joilla pääset pidemmälle ja voit kuljettaa enemmän. Renegade puolestaan tarjoaa kilpailuissa testattua suorituskykyä. Valinta on sinun.

 

CAN-AM-MÖNKIJÄMALLISTO
 

 • OUTLANDER
  2024

  OUTLANDER

  Alkaen 15 590 €

  Alkaen 15 590 €

  Kaikki mitä tarvitset haastavien maastojen hallintaan. Outlanderissa teho ja vakaus ovat tasapainossa. Sen käsiteltävyys on luokkansa varminta ja mallisto tarjoaa suurimmat hevosvoimat ja parhaan kuljetuskapasiteetin. Se on tehty toimimaan kaikissa maastoissa ja kaikkina vuodenaikoina,

 • OUTLANDER 500/700
  2024

  OUTLANDER 500/700

  Alkaen 12 090 €

  Alkaen 12 090 €

  Se on mönkijä, joka on valmiina kaikkeen. Outlander 500/700 on täysin uusi mönkijä täynnä uusimpia innovaatioita. Se on valmiina, kun sinä olet valmis, halusitpa sitten lähteä ihan vaan ajelulle tai vaikkapa kalareissulle.

 • OUTLANDER PRO
  2024

  OUTLANDER PRO

  Alkaen 10 290 €

  Alkaen 10 290 €

  Outlander PRO:n kanssa et koskaan jää alakynteen. Ominaisuudet, kuten työhön kalibroidut Rotax-moottorit ja CVT-vaihteisto sekä hyötyajoon kalibroitu jousitus, tarkoittavat, että se on rakennettu kestämään.

 • RENEGADE
  2024

  RENEGADE

  Alkaen 19 390 €

  Alkaen 19 390 €

  Renegade jatkaa siitä, mihin muiden rajat päättyvät. Kaikkien aikojen tehokkain mönkijämallisto urheilulliseen ajoon. Siinä yhdistyvät kilpailuissa mahtavaksi todettu suorituskyky ja tyylikäs ulkonäkö.

TARJOUKSET

HYÖDYNNÄ AJANKOHTAISET TARJOUKSET
JA OSTA UUSI MÖNKIJÄ NYT

 

Tutustu uusiin maisemiin

TUTKI KAIKENLAISTA MAASTOA MAASTOAJONEUVOLLASI

Työkalut oikeanlaisen ajoneuvon valintaan

Aikaisemmat ATV‑mallit

TUTUSTU MALLEIHIN JA PAKETTEIHIN VUODESTA
2020 LÄHTIEN TÄHÄN PÄIVÄÄN ASTI.