Hallitse maastoa.

Tehoa. Hallittavuutta. Tyyliä. On aika tarttua toimeen.

Johtavia ominaisuuksia luokassaan

Mönkijämme vievät sinut sinne, minne muut eivät voi seurata. Outlandereissa on tehoa ja vakautta, joilla pääset pidemmälle ja voit kuljettaa enemmän, ja Renegadeissa on klpailuissa testattua suorituskykyä. Valinta on sinun.

Vie se seuraavalle tasolle.

Luokkansa johtavat moottorit

Mönkijöissämme on jopa 91 hevosvoimaa, joten ne ovat alan tehokkaimpia. Jatkuvat päivitykset tekevät niiden luotettavuudesta legendaarisen kuuluisan. Ohita kilpailijat. Ja korjaamo. Rakenna omasi jo tänään.

Voima ei ole mitään ilman hallintaa

Portaattomasti säätyvä voimansiirtojärjestelmä (CVT)

Kaikissa malleissamme on portaattomasti säätyvä vaihteisto. CVT-vaihteisto pitää sinut automaattisesti oikealla vaihteella ja välittää juuri oikean määrän voimaa pyörille. Joten kaasuta kärkeen.

Tasaista menoa

Jousituksen ominaisuudet

Sekä Outlandereissa että Renegadeissa on erittäin suorituskykyinen jousitus, jota kehitetään jatkuvasti. Mikään kuoppa, tukki tai kivi ei siis ole tielläsi.

CAN-AM-MAASTOAJONEUVOMALLISTO

Etuna monipuolisuus. Useita käyttömahdollisuuksia: Kisa, työ, muta, seikkailu jne.

 • OUTLANDER 450/570
  2023

  OUTLANDER 450/570

  Alkaen 8 990 €

  Alkaen 8 990 €

  Ajomukavuutta ja suorituskykyä kaikille kuljettajille. Täydellinen yhdistelmä tehokkuutta, monipuolisuutta ja kevyttä hintaa: Outlander 450- tai 570-mönkijässä on kaikki, mitä tarvitset... ja aika lailla enemmänkin.

 • OUTLANDER
  2023

  OUTLANDER

  Alkaen 15 390 €

  Alkaen 15 390 €

  Kaikki mitä tarvitset haastavien maastojen hallintaan. Outlanderissa teho ja vakaus ovat tasapainossa. Sen käsiteltävyys on luokkansa varminta ja mallisto tarjoaa suurimmat hevosvoimat ja parhaan kuljetuskapasiteetin. Se on tehty toimimaan kaikissa maastoissa ja kaikkina vuodenaikoina,

 • RENEGADE
  2023

  RENEGADE

  Alkaen 4 790 €

  Alkaen 4 790 €

  Renegade jatkaa siitä, mihin muiden rajat päättyvät. Kaikkien aikojen tehokkain mönkijämallisto urheilulliseen ajoon. Siinä yhdistyvät kilpailuissa mahtavaksi todettu suorituskyky ja tyylikäs ulkonäkö.

 • DS
  2022

  DS

  Ensimmäisiä ajoseikkailuja vauhdittavat pienet Can-Am-mönkijät. DS-nuorisomönkijöillä 10-vuotiaat ja sitä vanhemmat lapset voivat tutustua maastossa ajamiseen turvallisesti ja hallitusti.

ETKÖ OSAA PÄÄTTÄÄ? ME VOIMME AUTTAA SINUA

TULE PAIKAN PÄÄLLE

Syötä sijaintisi, niin löydät lähistöllä sijaitsevan Can-Am -jälleenmyyjän.