Uudet Outlander-mönkijät

RAKENNETTU KESTÄMÄÄN

LUOKKANSA PRIIMUS

Täydellisesti uudistuneeseen Can-Am Outlander-mallistoon on pakattu reilusti luokkansa johtavia ominaisuuksia. Yksi osoitus Can-Amin edelläkävijyydestä on Tekniikan Maailman mönkijävertailun (17 / 2023) ykköstila Outlander MAX PRO XU HD7-mallilla.

Omassa luokassaan

Johtavat Rotax-moottorit

Can-Am mönkijöissä on jopa 91 hevosvoimaa, joten ne ovat alan tehokkaimpia. Jatkuva kehitystyö tekee niiden luotettavuudesta legendaarisen kuuluisan. Ohita kilpailijat. Ja korjaamo.

Voima ei ole mitään ilman hallintaa

Portaattomasti säätyvä voimansiirtojärjestelmä (CVT)

Kaikissa mönkijöissämme on portaattomasti säätyvä vaihteisto. CVT-vaihteisto pitää sinut automaattisesti oikealla vaihteella ja välittää juuri oikean määrän voimaa pyörille. Joten kaasuta kärkeen.

Nauti maastoajosta

Tehoa. Hallittavuutta. Tyyliä. Ja nyt on sen aika.

Johtavia ominaisuuksia luokassaan

Can-Am-mönkjöiden etenemiskyky on omassa luokassaan. Outlandereissa on tehoa ja vakautta, joilla pääset pidemmälle ja voit kuljettaa enemmän, ja Renegadeissa on kilpailuissa testattua suorituskykyä. Valinta on sinun.

CAN-AM-MÖNKIJÄMALLISTO

 • OUTLANDER
  2024

  OUTLANDER

  Alkaen 15 590 €

  Alkaen 15 590 €

  Kaikki mitä tarvitset haastavien maastojen hallintaan. Outlanderissa teho ja vakaus ovat tasapainossa. Sen käsiteltävyys on luokkansa varminta ja mallisto tarjoaa suurimmat hevosvoimat ja parhaan kuljetuskapasiteetin. Se on tehty toimimaan kaikissa maastoissa ja kaikkina vuodenaikoina,

 • OUTLANDER 500/700
  2024

  OUTLANDER 500/700

  Alkaen 12 090 €

  Alkaen 12 090 €

  Se on mönkijä, joka on valmiina kaikkeen. Outlander 500/700 on täysin uusi mönkijä täynnä uusimpia innovaatioita. Se on valmiina, kun sinä olet valmis, halusitpa sitten lähteä ihan vaan ajelulle tai vaikkapa kalareissulle.

 • OUTLANDER PRO
  2024

  OUTLANDER PRO

  Alkaen 10 290 €

  Alkaen 10 290 €

  Outlander PRO:n kanssa et koskaan jää alakynteen. Ominaisuudet, kuten työhön kalibroidut Rotax-moottorit ja CVT-vaihteisto sekä hyötyajoon kalibroitu jousitus, tarkoittavat, että se on rakennettu kestämään.

 • RENEGADE
  2024

  RENEGADE

  Alkaen 19 390 €

  Alkaen 19 390 €

  Renegade jatkaa siitä, mihin muiden rajat päättyvät. Kaikkien aikojen tehokkain mönkijämallisto urheilulliseen ajoon. Siinä yhdistyvät kilpailuissa mahtavaksi todettu suorituskyky ja tyylikäs ulkonäkö.

Tutustu uusiin maisemiin

TUTKI KAIKENLAISTA MAASTOA MAASTOAJONEUVOLLASI

TARJOUKSET

HYÖDYNNÄ AJANKOHTAISET TARJOUKSET JA OSTA UUSI MÖNKIJÄ NYT

Työkalut oikeanlaisen ajoneuvon valintaan

Aikaisemmat ATV‑mallit

TUTUSTU MALLEIHIN JA PAKETTEIHIN VUODESTA 2020 LÄHTIEN TÄHÄN PÄIVÄÄN ASTI.