Aihe: Can-Am® Ryker - pyöränmutteri saattaa murtua


Arvoisa Can-Am On-Road -omistaja

 

BRP kutsuu turvallisuuden vuoksi takaisin kaikki 2019- ja eräät 2020-vuosimallien Can-Am Ryker -ajoneuvot.

Tiedostomme osoittavat, että omistat asiaan mahdollisesti liittyvän ajoneuvon.

 

Mikä on mahdollinen ongelma?

Pyöränmutterit saattavat murtua, mistä seuraa kiinnitysvoiman heikentyminen. Tämä voi vaikuttaa pyörän kiinnitykseen ja ajoneuvon käyttäytymiseen ja hallintaan. Tämä saattaa lisätä kolarin riskiä.

Mitä malleja ongelma koskee?

Kaikkia 2019-vuosimallin ja tiettyjä 2020-vuosimallin Can-Am Ryker -ajoneuvojen sarjanumeroja.

Mitä BRP tekee?

BRP korjaa ajoneuvosi veloituksetta. Korjaustoimenpiteenä on kolmen pyöränmutterin vaihto. Korjauksen jälkeen jälleenmyyjä antaa sinulle PAKOLLISEN TODISTUSLOMAKKEEN  kopion.  Tämän huollon pitäisi kestää alle tunnin.

 

Mitä sinun tulee tehdä?

Ota yhteyttä valtuutettuun BRP Can-Am On-Road -jälleenmyyjään ja sovi ajankohdasta ajoneuvon korjaamiseksi takaisinkutsun mukaisesti.

Miten toteat, voitko jatkaa ajoneuvon ajamista? 

Jos mutteriin on asennettu oikein punainen varmistusrengas, se ei pääse kiertymään auki ja ajoneuvo voidaan siten ajaa jälleenmyyjälle huollettavaksi.

Oikein asennettu punainen varmistusrengas istuu syvällä mutteria ympäröivässä urassa. Jos huomaat alla olevan kuvan kaltaisen asennuksen, jossa punaista varmistusrengasta EI ole asennettu oikein, ota yhteys jälleenmyyjään ajoneuvosi kuljetuksen järjestämiseksi.

                                      
                                                  PUNAINEN LUKITUSPIDIKE EI OLE URASSA                    
Jos punaista varmistusrengasta EI ole asennettu oikein, älä aja ajoneuvoa, koska pyörä voi irrota ajettaessa.

Vaikka ajoneuvossasi saattaa olla jälkimarkkinoilla tehtyjä muutoksia, saat silti tämän huollon ilmaiseksi. Näiden muutosten läsnäolo huollon aikana ei mitätöi mitään voimassa olevaa takuuta tai huoltosopimusta.

Jos sinun on jo täytynyt vaihtaa pyöränmutterit eikä BRP korvannut korjauskustannuksia, pyydä jälleenmyyjältäsi hyvitystä. Ajoneuvosi tarvitsee silti korjauttaa uusien pyöränmutterien asentamiseksi. 

Entä jos tämä ilmoitus on mielestäsi erehdys?

Ilmoitus on postitettu uusimpien käytettävissämme olleiden tietojen perusteella. Jos tässä ilmoituksessa on jokin väärä tieto, ota yhteyttä BRP:hen mahdollisimman pian.

Turvallisuutesi ja jatkuva tyytyväisyys tuotteisiimme ovat meille ensisijaisia tavoitteita. Pahoittelemme sinulle mahdollisesti aiheutuvaa haittaa, ja sitoudumme helpottamaan prosessia niin paljon kuin pystymme.

Kiitos että huomioit tämän asian viipymättä.

Ystävällisin terveisin

BRP Asiakaspalveluosasto

                        

Mikäli sinulla on kysymyksiä, tarvitset apua tai haluat löytää lähimmän valtuutetun BRP  jälleenmyyjään:

  • Käy sivuillamme: www.brp.com
  • Tai soita: +35 89 74 79 04 12