Nuoret kuljettajat hallitsevat

Sytytä heidän intohimonsa ajamiseen

Helppoa ajamista

Esittelyssä Renegade 110 EFI ja 110 X xc EFI. Ne on suunniteltu täysin uudelleen ja niillä on entistäkin mukavampi ja helpompi ajaa.

Tehostettua luotettavuutta

Turvallisuusominaisuudet

Nuorten mönkijöissä on elektroninen polttoaineen ruiskutus (EFI), kätevä sähkökäynnistys painikkeella ja kaasunrajoitin, jolla voit hallita huippunopeutta. Lisäksi leveä runko takaa paremman vakauden. Se on hyvä tapa varmistaa, että nuoret kuljettajat voivat turvallisesti pitää hauskaa.

Näyttää coolilta

Huippulaadukas muotoilu

Nuorten mönkijämme ovat todellisia pienoismalleja täysikokoisesta Renegadesta. Lapset saavat nauttia samoista yksityiskohdista kuin aikuiset. Lisäksi tarjolla on jännittäviä värivaihtoehtoja.

MEIDÄN CAN-AM MÖNKIJÄMALLISTOMME NUORILLE

 • RENEGADE EFI
  2024

  RENEGADE EFI

  Alkaen 4 890 €

  Alkaen 4 890 €

  Can-Am Renegade EFI on rakennettu tulevaisuuden kuljettajia varten. Sytytä heidän intohimonsa ajamiseen ja tee maastomuistoja perheen jokaisen jäsenen kanssa.

Tutustu uusiin maisemiin

TUTKI KAIKENLAISTA MAASTOA MAASTOAJONEUVOLLASI

Promootiot

HYÖDY KAMPANJOISTAMME JA HANKI UUSI ATV-NUORISOAJONEUVO.

Työkalut oikeanlaisen ajoneuvon valintaan

Seuraa nuoriasi näissä

 • RENEGADE
  2024

  RENEGADE

  Alkaen 19 390 €

  Alkaen 19 390 €

  Renegade jatkaa siitä, mihin muiden rajat päättyvät. Kaikkien aikojen tehokkain mönkijämallisto urheilulliseen ajoon. Siinä yhdistyvät kilpailuissa mahtavaksi todettu suorituskyky ja tyylikäs ulkonäkö.

 • OUTLANDER 500/700
  2024

  OUTLANDER 500/700

  Alkaen 12 090 €

  Alkaen 12 090 €

  Se on mönkijä, joka on valmiina kaikkeen. Outlander 500/700 on täysin uusi mönkijä täynnä uusimpia innovaatioita. Se on valmiina, kun sinä olet valmis, halusitpa sitten lähteä ihan vaan ajelulle tai vaikkapa kalareissulle.

 • OUTLANDER PRO
  2024

  OUTLANDER PRO

  Alkaen 10 290 €

  Alkaen 10 290 €

  Outlander PRO:n kanssa et koskaan jää alakynteen. Ominaisuudet, kuten työhön kalibroidut Rotax-moottorit ja CVT-vaihteisto sekä hyötyajoon kalibroitu jousitus, tarkoittavat, että se on rakennettu kestämään.

 • OUTLANDER
  2024

  OUTLANDER

  Alkaen 15 590 €

  Alkaen 15 590 €

  Kaikki mitä tarvitset haastavien maastojen hallintaan. Outlanderissa teho ja vakaus ovat tasapainossa. Sen käsiteltävyys on luokkansa varminta ja mallisto tarjoaa suurimmat hevosvoimat ja parhaan kuljetuskapasiteetin. Se on tehty toimimaan kaikissa maastoissa ja kaikkina vuodenaikoina,