2024

Renegade EFI

Alkaen 4 890 €

Hinta sisältää ALV:n. Hinta ei sisällä rahtia, toimituskuluja eikä rekisteröintimaksuja.

Katso voimassaolevat tarjoukset

Can-Am Renegade EFI on rakennettu tulevaisuuden kuljettajia varten. Sytytä heidän intohimonsa ajamiseen ja tee maastomuistoja perheen jokaisen jäsenen kanssa.

* Renegade EFI 110 näytetty paketti

Sähköinen startti!

Can-Amin polttoainetalouden mestariteos

Sähköinen polttoaineen ruiskutus (EFI) mahdollistaa tarkan polttoaineen annostelun ja parantaa Can-Am Renegade EFI:n tehokkuutta. Tässä mallissa on kaasunrajoitin, leveä ja vakaa runko ja sähkökäynnistys, joten ensimmäiset seikkailut ovat hauskoja ja turvallisia.

Kun Can-Am rytmittää turvallisuutta

Nuoret kuljettajat voivat ajaa turvallisesti ja hauskasti

Can-Am Renegade EFI on mestariluokka ajoturvallisuudessa. Ajoneuvon ergonomia tarjoaa enemmän mukavuutta nuorille kuljettajille, ja siinä on suojaavat käsisuojat ja kaasunrajoitin nopeuden täydellistä hallintaa varten. Se on myös vaihteeton käytön helpottamiseksi! Aloittelevien kuljettajien on keskityttävä vain ajamiseen.

Tärkeimmät ominaisuudet

Anna heille mahdollisuus

Rakennettu seuraavaa kuljettajasukupolvea varten

Koko perheen juttu

Can-Am Renegade EFI saa myös perheesi nuorimmat jäsenet aloittamaan Off-Road-elämän. Koe nuoruutesi uudelleen ja auta heitä nauttimaan ensiajoista ja seuraamaan jalanjälkiäsi.

TUTUSTU RENEGADE EFI-MALLISTOON

Työkalut oikean kyydin valitsemiseen

TULE PAIKAN PÄÄLLE

Syötä sijaintisi, niin löydät lähistöllä sijaitsevan Can-Am -jälleenmyyjän.

VOIT PITÄÄ MYÖS

 • RENEGADE
  2024

  RENEGADE

  Alkaen 19 390 €

  Alkaen 19 390 €

  Renegade jatkaa siitä, mihin muiden rajat päättyvät. Kaikkien aikojen tehokkain mönkijämallisto urheilulliseen ajoon. Siinä yhdistyvät kilpailuissa mahtavaksi todettu suorituskyky ja tyylikäs ulkonäkö.

 • OUTLANDER
  2024

  OUTLANDER

  Alkaen 15 590 €

  Alkaen 15 590 €

  Kaikki mitä tarvitset haastavien maastojen hallintaan. Outlanderissa teho ja vakaus ovat tasapainossa. Sen käsiteltävyys on luokkansa varminta ja mallisto tarjoaa suurimmat hevosvoimat ja parhaan kuljetuskapasiteetin. Se on tehty toimimaan kaikissa maastoissa ja kaikkina vuodenaikoina,