2023

Renegade EFI

Alkaen 4 790 €

Hinta sisältää ALV:n. Hinta ei sisällä rahtia, toimituskuluja eikä rekisteröintimaksuja.

Katso voimassaolevat tarjoukset

Can-Am Renegade EFI on rakennettu tulevaisuuden kuljettajia varten. Sytytä heidän intohimonsa ajamiseen ja tee maastomuistoja perheen jokaisen jäsenen kanssa.

* Renegade EFI X XC 110:stä

Anna heille mahdollisuus

Rakennettu seuraavaa kuljettajasukupolvea varten

Koko perheen juttu

Can-Am Renegade EFI saa myös perheesi nuorimmat jäsenet aloittamaan Off-Road-elämän. Koe nuoruutesi uudelleen ja auta heitä nauttimaan ensiajoista ja seuraamaan jalanjälkiäsi.

Sähköinen startti!

Can-Amin polttoainetalouden mestariteos

Sähköinen polttoaineen ruiskutus (EFI) mahdollistaa tarkan polttoaineen annostelun ja parantaa Can-Am Renegade EFI:n tehokkuutta. Tässä mallissa on kaasunrajoitin, leveä ja vakaa runko ja sähkökäynnistys, joten ensimmäiset seikkailut ovat hauskoja ja turvallisia.

Kun Can-Am rytmittää turvallisuutta

Nuoret kuljettajat voivat ajaa turvallisesti ja hauskasti

Can-Am Renegade EFI on mestariluokka ajoturvallisuudessa. Ajoneuvon ergonomia tarjoaa enemmän mukavuutta nuorille kuljettajille, ja siinä on suojaavat käsisuojat ja kaasunrajoitin nopeuden täydellistä hallintaa varten. Se on myös vaihteeton käytön helpottamiseksi! Aloittelevien kuljettajien on keskityttävä vain ajamiseen.

TUTUSTU RENEGADE EFI-MALLISTOON

ETSITKÖ TÄYSIKOKOISTA MALLIA?

Renegadella koko perhe pääsee maastoon off-roudaamaan

TULE PAIKAN PÄÄLLE

Syötä sijaintisi, niin löydät lähistöllä sijaitsevan Can-Am -jälleenmyyjän.

VOIT PITÄÄ MYÖS

 • RENEGADE
  2023

  RENEGADE

  Alkaen 19 090 €

  Alkaen 19 090 €

  Renegade jatkaa siitä, mihin muiden rajat päättyvät. Kaikkien aikojen tehokkain mönkijämallisto urheilulliseen ajoon. Siinä yhdistyvät kilpailuissa mahtavaksi todettu suorituskyky ja tyylikäs ulkonäkö.

 • Outlander 700
  2023

  Outlander 700

  Alkaen 13 890 €

  Alkaen 13 890 €

  Se on mönkijä, joka menee minne vaan. Halusitpa sitten lähteä mutaisille reiteille tai hakemaan kalasaalista, Outlander 700 on valmiina silloin, kun sinäkin.

 • Outlander PRO
  2023

  Outlander PRO

  Alkaen 10 090 €

  Alkaen 10 090 €

  Outlander PRO ei jätä sinua pulaan. Ominaisuudet, kuten työhön kalibroidut Rotax-moottorit ja hyötykäyttöön kalibroitu jousitus, tarkoittavat, että se on rakennettu kestämään.

 • OUTLANDER
  2023

  OUTLANDER

  Alkaen 12 090 €

  Alkaen 12 090 €

  Kaikki mitä tarvitset haastavien maastojen hallintaan. Outlanderissa teho ja vakaus ovat tasapainossa. Sen käsiteltävyys on luokkansa varminta ja mallisto tarjoaa suurimmat hevosvoimat ja parhaan kuljetuskapasiteetin. Se on tehty toimimaan kaikissa maastoissa ja kaikkina vuodenaikoina,