Can-Am-maastoajoneuvojen osto-opas

Can-Am-maastoajoneuvot on suunniteltu tarjoamaan sinulle ainutlaatuisia kokemuksia tutkimattomilla poluilla. Lue alta eri mallien esittelyt ja päätä itse, mikä niistä sopii parhaiten omiin käyttötarkoituksiisi ja -tapoihisi.

 

Mitä eri tyyppisiä off-road -ajoneuvoja on tarjolla ?

a) SSV-ajoneuvot

SSV (”side by side”) -ajoneuvot ovat saaneet nimensä siitä, että niissä on matkustajan istuin kuljettajan vieressä sen sijaan, että matkustaja istuisi kuljettajan takana. Monipuolisuutensa ja ajomukavuutensa ansiosta ne sopivat pitkille ajomatkoille tai vauhdikkaaseen ajoon. Nämä Can-Am-maastoajoneuvot ovat omimillaan ympärivuotisessa käytössä.

b) ATV-ajoneuvot

ATV (”all-terrain vehicle”) -ajoneuvot eli mönkijät muistuttavat rakenteeltaan osittain moottoripyöriä, lukuunottamatta neljä pyörää. Mönkijässä kuljettaja istuu edessä ja matkustaja takana. Toisin kuin SSV-ajoneuvoissa, niissä on ohjaustanko ratin sijaan. Mönkijät ovat omiaan monipuoliseen vapaa-ajan käyttöön, esimerkiksi metsäpoluilla ajamiseen ja kevyisiin työtehtäviin.

 

Mikä off-road -ajoneuvo vastaa parhaiten tarpeitasi?

a) Paras ajoneuvo ajamiseen yksin tai kaverin kanssa ajeluun: Can-Am Maverick Trail

Can-Am Maverick Trail -SSV-ajoneuvo on suunniteltu erityisesti ajomukavuuden ehdoilla. Ketterässä, 132 cm:n leveässä ajoneuvossa on miellyttävää viettää viikonloput pitkien ajoreissujen parissa. Aja yksin tai yhdessä täysin turvallisesti teräksisen puskurin ja turvakehikon ansiosta. Ajoneuvon monipuolisten säilytystilojen ansiosta voit kätevästi kuljettaa tavaroitasi mihin ikinä menetkin.

b) Paras ajoneuvo aloittelijoille: Can-Am Outlander

Aloitteleville kuljettajille erittäin hyvin sopiva Can-Am Outlander -mönkijä on samaan aikaan tehokas, mutta erittäin miellyttävä ja helppo ajaa. Se sopeutuu kaikkein haastavimpiinkin maastoihin voimakkaan Rotax-moottorin ja tehokkaiden jarrujen ansiosta, joiden avulla ylläpidät optimaalista hallintaa. Muiden Can-Am-maastoajoneuvojen tapaan sen takaosassa on vankka vetokoukku raskaiden kuormien vetämiseen.

c) Paras ajoneuvo nuorille kuljettajille: Can-Am DS

Jotta koko perhe voi nauttia mukavista hetkistä mönkijöiden parissa, Can-Am on luonut  Can-Am DS -lasten mönkijän. Pienestä, mutta tehokkaasta moottorista tehonsa saavaa ajoneuvoa voivat ohjata vähintään 10-vuotiaat kuljettajat. Ajoneuvossa on myös nopeuden rajoitin, jonka ansiosta voit hallita kuljettajan ajokokemusta ja varmistaa hänen turvallisuutensa kaikkina ajankohtina.

SAATAT OLLA KIINNOSTUNUT MYÖS

  • Can-Am-hyötyajoneuvojen osto-opas

    Can-Am-hyötyajoneuvojen osto-opas    TUTUSTU
  • Traktorimönkijällä hoituvat niin piha-, metsä- kuin lumityötkin

    Traktorimönkijällä hoituvat niin piha-, metsä- kuin lumityötkin    TUTUSTU