Can-Am-hyötyajoneuvojen osto-opas

Tarvitsetko hyötyajoneuvoa erilaisten työtehtävien tekemiseen? Can-Am-maastoajoneuvot sopivat kaikkiin jokapäiväisiin työtehtäviin. Tutustu alla niiden ominaisuuksiin ja valitse itsellesi paras malli.Mitä erilaisia Can-Am-hyötyajoneuvoja on tarjolla?

a) Can-Am Outlander

Can-Am Outlander on suositeltava ajoneuvo, jos etsit suorituskykyistä mönkijää. Edullisemmissa 450-570 -malleissa ja huippuversioina saatavilla olevissa 650-1000 -malleissa on 20,5 litran polttoainesäiliö, joka riittää näppärästi koko päivän ajaksi.

Älykkään sähköisen kaasun ansiosta nämä off-road -ajoneuvot mahdollistavat ajonautinnon ja hallinnan yhteensovittamisen jokaisen ajomatkan ja työtehtävän aikana. Mallista riippuen 38–91 hevosvoiman moottorilla varustettu ajoneuvo kykenee vetämään raskaitakin kuormia. Kätevyyden lisäämiseksi sitä voidaan käyttää yhdessä Cam-Am HD -vinssin kanssa (vakiona useissa malleissa).

b) Can-Am Traxter

Can-Am Traxterin ensisijainen ominaisuus on monipuolisuus. Jykevä ja suorituskykyinen malli sopeutuu kaikkiin tehtäviin joustavasti ja nopeasti. Tämä ajoneuvo on kaikkein miellyttävin: lisävarusteena saatava umpiohjaamo tekee päivittäisestä käyttämisestä mukavaa ympäri vuoden.

Can-Am SSV-hyötyajoneuvojen kuningas Traxter voi vetää jopa 1 134 kg:n painoisen kuorman ja kuljettaa suuriakin tavaramääriä suurella takalavalla. Ajoneuvon Rotax-moottori on kehitetty yhdistämään teho ja melunvaimennus, minkä ansiosta pitkät työpäivät kuluvat miellyttävästi.

 

Mitä ammatillista toimintaa Can-Am-maastoajoneuvoilla voi harjoittaa?

a) Maanviljely

Merkittävä vetokyky ja vakaus kaikissa (jopa kaikkein mutaisimmissakin ja haastavimmissakin) maastoissa tekevät Can-Am-maastoajoneuvoista ehdottoman apuvälineen maanviljelyyn. Valitse itsellesi parhaiten sopiva malli päivittäisen käyttömäärän, halutun henkilömäärän ja käyttötavan (100 %:n ammattikäyttö tai monipuolinen käyttö) mukaan.

b) Metsästys

Useissa malleissa vakiona olevan vinssin ansiosta nämä off-road-ajoneuvot sopivat ihanteellisesti metsästykseen joko yksin tai yhdessä jahtikumppanien kanssa. Valitse Traxter-malli, jos haluat nauttia mukavasta matkanteosta rinnakkain, tai jos haluat vetää ketterästi perässä parhaat saaliisi, valitse pienikokoisempi Outlander.

c) Rakennustyömaat

Työ rakennustyömailla muuttuu tehokkaammaksi ja kevyemmäksi Can-Am -mönkijöiden avulla. Raskaiden rakennusmateriaalien siirtämiseen suunnitellut ajoneuvot edistävät entistä parempaa tiimityötä. Ketterä Outlander edistää käytön sujuvuutta täysin avoimen muotoilunsa ansiosta, kun taas muut mallit korostavat mukavuutta, tehokkuutta ja suorituskykyä.

SAATAT OLLA KIINNOSTUNUT MYÖS

  • Can-Am-maastoajoneuvojen osto-opas

    Can-Am-maastoajoneuvojen osto-opas    TUTUSTU