SUORITUSKYKYÄ, JOHON KANNATTAA SIJOITTAA

Suorituskyky on muutakin kuin hevosvoimia. Voimakkaat Rotax-moottorit, vaativa ja pitkäjänteinen testaus sekä nerokkaasti suunnitellut ominaisuudet tarjoavat enemmän kuin osaat edes kuvitella. Can-Am-mönkijät on tehty hoitamaan homma kuin homma tehokkaasti ja luotettavasti.

Can-Am-ajoneuvot suunnitellaan kuljettajalähtöisesti. Edistynyt ergonomia ja useat muut hallittavuutta parantavat ominaisuudet tarjoavat verratonta suorituskykyä sinua ajatellen. Dynaaminen ohjaustehostin ja ainutlaatuinen ABS-jarrujärjestelmä ovat esimerkkejä Can-Amin edelläkävijyydestä.

Emme päästä ajoneuvojamme helpolla. Ne testataan kaikissa olosuhteissa, lumesta hiekkaan ja metsäpoluilta mutaan. Näin varmistamme, että ajoneuvosi tarjoaa aina parhaan mahdollisen suorituskyvyn. 

Jokaisen Can-Am-ajoneuvon sydän on yksi-, kaksi- tai kolmisylinterinen Rotax-moottori, joka tarjoaa luokkansa parasta luotettavuutta ja suorituskykyä kaikkiin käyttötarkoituksiin. 

BRP tekee yhteistyötä johtavien merkkien kanssa varmistaakseen, että Can-Amin offroad-ajoneuvojen suorituskyky edustaa aina luokkansa ehdotonta huippua. Can-Amin partnereita ovat muun muassa Bosch, Baja Design, Yoshimura, Lonestar Racing, S3, Rugged radios, Beard Seats, SB Filters.

LÖYDÄ JUURI SINULLE SOPIVA CAN-AM

VALINNANVAIKEUS?

TESTAA CAN-AM TOSITOIMISSA

KOEAJA CAN-AM