FRA STORE SCENER TIL STILLE NATUR

ROCKMUSIKERENS FRIDAGER

Floor & Hannes turnerer verden rundt med sine band. Hjemme balanserer de det med avslappende utendørsaktiviteter.


Floor Jansen har sunget i band siden 1997. Hun fikk verdensomspennende anerkjennelse som sanger for det finske metalbandet Nightwish. Helt siden hun begynte i bandet i 2012, har Floor turnert verden rundt på årlig basis. Hun bor sammen med sin partner Hannes van Dahl på den svenske landsbygda, der de deler sin kjærlighet til friluftsliv og bedriver avslappende aktiviteter mellom turene.

Hannes van Dahl er i likhet med partneren Floor en turnerende musiker. Han begynte på bassen som 10-åring, men som profesjonell spiller han trommer, for tiden i det svenske bandet Sabaton. Mens både han og Floor turnerer de store byene rundt om i verden, kaller han seg en landsens gutt i hjertet, så hjemmet deres i fred og ro i naturen er perfekt for ham.

Can-Am hjelper Floor og Hannes å lade opp mellom turnéene.

For å komme seg rundt på gården har Floor og Hannes en Can-Am Traxter til disposisjon. Den har de god nytte av ettersom de har mange dyr rundt hjemmet sitt, fra hunder til hester, og de må fôres regelmessig. Traxteren er både et flott verktøy for å frakte fôr til «dyrehagen», som Hannes kaller det, samt en fin måte å komme seg ut i naturen med hundene for lengre turer og fotturer.

Det er fantastisk å komme tilbake til et sted hvor det alltid er noe som må gjøres.

OPPDAG CAN-AM TRAXTER

 • Traxter
  2024

  Traxter

  Fra kr 193 900

  Fra kr 193 900

  Bygget ekstra tøft for å ta deg langt utover hverdagen, er Traxter den mest kapable Can-Am Side-by-Side noensinne. På arbeidsplasser, jaktturer, i landbruket og hvor som helst du trenger det, blir jobben gjort slik den skal.

Sjekk ut originalserien vår

For å oppmuntre til autentiske opplevelser av offroad-livet fra våre investorer og fellesskapsmedlemmer.