GJØR ALT med en side-by-side-maskin

Ingen jobb for stor, intet gjørmehull for dypt, ingen sving for skarp.

YTELSEN DU TRENGER.

Vår side-by-side-serie gir deg gode svar på alle terrengsituasjoner. Traxter bringer muskler til arbeidsdagen. Maverick ble bygget for å beherske stiene.

GRISEVÆR? NULL PROBLEM.

Komforttilbehør

Slipp elementene løs, hva enn det blir. Fra justerbare seter til klimakontroll tilbyr våre side-by-sides tilbehør for å holde deg komfortabel i alt terreng og i all slags vær.

GREPET SOM GIR STÅLKONTROLL

Smart-Lok Differensial

Smart-Lok er verdens mest avanserte offroad-differensial. Du velger en innstilling basert på terrenget, og den styrer automatisk den optimale kraften til hvert hjul. La ingen stier forbli uutforsket.

MER KRAFT.

Klasseledende motorer

Mer kraft, mindre støy, og enda mindre vedlikehold: Motorene i våre side-by-side er noen av de beste i bransjen på ytelse og pålitelighet. Designet for et liv i naturen, ikke i garasjen.

 

SSV FRA CAN-AM

ALLSIDIGHETSRELATERT. FLERE MULIGE ANVENDELSER: RACING, JOBB, GJØRME, EVENTYR, ETC.
 

 • Maverick Trail
  2024

  Maverick Trail

  Fra kr 186 900

  Fra kr 186 900

  Vær komfortabel når du kjører det siste stykket. Vår smaleste side-by-side der hver tomme er en ekte Can-Am. Bygget for å prestere både på lange turer og nye stier med pålitelig, spennende kapasitet.

 • Maverick Sport
  2024

  Maverick Sport

  Fra kr 271 900

  Fra kr 271 900

  Den skarpeste måten å komme seg fra A til B på, uansett terreng, uansett vær, fullastet eller ikke. Et Can-Am-kjøretøy som har alt du trenger for å dominere dine neste eventyr.

 • Maverick
  2024

  Maverick

  Fra kr 433 900

  Fra kr 433 900

  Hvor kjøring virkelig kan ta deg. Utforsk, kjør og brøl offroad i vårt spesialbygde kjøretøy med høy ytelse for hva som helst. Den tok oss til seierspallen i Dakar, 4 år på rad. Nå er det din tur til å ta ledelsen.

 • Maverick R
  2024

  Maverick R

  Fra kr 591 900

  Fra kr 591 900

  Uovertruffen offroad-ytelse venter på deg. Fres gjennom ethvert terreng og gå aldri på akkord med kraft, komfort, tilkobling eller stil. Kom deg ut og kjør så søla skvetter med den kraftigste Can-Am SSV-en.

 • Traxter
  2024

  Traxter

  Fra kr 193 900

  Fra kr 193 900

  Bygget ekstra tøft for å ta deg langt utover hverdagen, er Traxter den mest kapable Can-Am Side-by-Side noensinne. På arbeidsplasser, jaktturer, i landbruket og hvor som helst du trenger det, blir jobben gjort slik den skal.

Oppdag nye lekeplasser

TA DITT FAVORITTLEKETØY UT PÅ TERRENGEVENTYR

Kampanjer

DRA NYTTE AV KAMPANJENE VÅRE OG FÅ EN NY SSV

Tidligere SSV-modeller

TA EN TITT PÅ MODELLENE OG PAKKENE FRA 2020 TIL I DAG