FØDTE UTFORSKERE

SPENNENDE OFF-ROAD-KJØRETØY FRA CAN-AM

Vi designer, bygger og tester våre kjøretøy i verdens mest krevende terreng - bare for at du skal vite hva som er mulig. Hvor ønsker du å dra først?

SIKT OG SKYT

NYE OPPLEVELSER FRA CAN-AM

Finn et sted på kartet og kjør. Finn en fin utsikt og ta en selfie. Med Can-Am finnes ingen grenser for hvor opplevelsene dine kan føre deg.

ATV

FÅR EVENTYRENE TIL Å SKJE

Få hele verden innen rekkevidde på den beste Outlander noensinne: oppgradert fjæring for enestående manøvrering, klasseledende ytelser og evnen til umiddelbar tilpasning.

OPPLEV EVENTYRET

 • OUTLANDER
  2020

  OUTLANDER

  Fra kr kr 122 900

  Fra kr kr 122 900

  Outlander-utvalget er like allsidig som deg. Enhver Outlander har egenskapene til å ta deg lengre enn noensinne, men hver modell og pakke er spesialisert for å tilby enda bedre egenskaper: for sleping, gjørmekjøring, jakt, løypekjøring - og alt man kan tenke seg.

 • Maverick Trail
  2020

  Maverick Trail

  Fra kr kr 130 900

  Fra kr kr 130 900

  Vær komfortabel og kjør de siste kilometerne. Vår smaleste SSV med 127 cm bredde - med Can-Am i hver eneste cm. Bygd for å yte på lange turer og nye veier, med pålitelige og spennende egenskaper.

 • Maverick Sport
  2020

  Maverick Sport

  Fra kr kr 210 900

  Fra kr kr 210 900

  Den smarte veien fra A til B, i all slags terreng, all slags vær, fullastet eller ikke. En Can-Am bygd for ditt neste eventyr.