VÅR LIDENSKAP

Vi tenker nytt. Det er det vi gjør. Og Can-Am er et eventyr.

Gi til deg selv. Begynn her.

Verden føles mindre på nett, men den er like forunderlig som den alltid har vært. Du bør likevel oppleve det hele selv. Våre eventyr på fire hjul er utformet, testet og utstyrt for å få deg fram – de er bygget for opplevelser.

Velg en flukt

 • Maverick Sport
  2022

  Maverick Sport

  Fra kr 249 900

  Fra kr 249 900

  Den smarte veien fra A til B, i all slags terreng, all slags vær, fullastet eller ikke. En Can-Am bygd for ditt neste eventyr.

 • Maverick Trail
  2022

  Maverick Trail

  Fra kr 162 900

  Fra kr 162 900

  Vær komfortabel og kjør de siste kilometerne. Vår smaleste SSV med 132 cm bredde - med Can-Am i hver eneste cm. Bygd for å yte på lange turer og nye veier, med pålitelige og spennende egenskaper.

 • OUTLANDER
  2022

  OUTLANDER

  Fra kr 149 400

  Fra kr 149 400

  Outlander-utvalget er like allsidig som deg. Enhver Outlander har egenskapene til å ta deg lengre enn noensinne, men hver modell og pakke er spesialisert for å tilby enda bedre egenskaper: for sleping, gjørmekjøring, jakt, løypekjøring - og alt man kan tenke seg.

VÆR LEDER I GJENGEN

DE NYE OPPLEVELSENE FRA CAN-AM.

Bygget for opplevelser og som skapt for å få deg frem.

Sett fingeren på kartet og dra på eventyr. Finn en fin utsikt og ta en selfie. Hent inn villfugl etter en jakthelg. Eventyret venter der ute – og Can-Am er med, uansett hva du møter på veien. Din ATV eller UTV er bygget for opplevelser.

SE UTVALGET

SE UTVALGET AV CAN-AM OFF-ROAD