VÅR LIDENSKAP

Vi tenker nytt. Det er det vi gjør. Og Can-Am er et eventyr.

Gi til deg selv. Begynn her.

Verden føles mindre på nett, men den er like forunderlig som den alltid har vært. Du bør likevel oppleve det hele selv. Våre eventyr på fire hjul er utformet, testet og utstyrt for å få deg fram – de er bygget for opplevelser.

Velg en flukt

 • Maverick Sport
  2024

  Maverick Sport

  Fra kr 271 900

  Fra kr 271 900

  Den skarpeste måten å komme seg fra A til B på, uansett terreng, uansett vær, fullastet eller ikke. Et Can-Am-kjøretøy som har alt du trenger for å dominere dine neste eventyr.

 • Maverick Trail
  2024

  Maverick Trail

  Fra kr 186 900

  Fra kr 186 900

  Vær komfortabel når du kjører det siste stykket. Vår smaleste side-by-side der hver tomme er en ekte Can-Am. Bygget for å prestere både på lange turer og nye stier med pålitelig, spennende kapasitet.

 • OUTLANDER
  2024

  OUTLANDER

  Fra kr 179 900

  Fra kr 179 900

  Alt du trenger for å regjere utendørs. Outlander setter kraft og stabilitet på lik linje, for å gi deg trygg håndtering, flest hestekrefter og den beste slepekapasiteten i sin kategori. Laget for å fungere i all slags terreng eller sesonger, og kan tilpasses til nesten alle jobber eller terrengbruk.

VÆR LEDER I GJENGEN

DE NYE OPPLEVELSENE FRA CAN-AM.

Bygget for opplevelser og som skapt for å få deg frem.

Sett fingeren på kartet og dra på eventyr. Finn en fin utsikt og ta en selfie. Hent inn villfugl etter en jakthelg. Eventyret venter der ute – og Can-Am er med, uansett hva du møter på veien. Din ATV eller UTV er bygget for opplevelser.

SE UTVALGET

SE UTVALGET AV CAN-AM OFF-ROAD