FØDT I CANADA. KJØRES I HELE VERDEN

Når du kommer fra et land med det tøffeste terrenget og de barskeste forholdene, lærer du å håndtere enhver situasjon – Can-Am-kjøretøy er intet unntak.

Can-Am-kjøretøy er utviklet og testet under de tøffeste canadiske forhold, laget for å takle alle typer natur. De har kjempet mot kaldt og varmt klima i våre intensive testsentre, så enten det er snø, is, gjørme, sand eller skitt kan maskinene våre takle det uten problemer.

Vi gir oss ikke før alt er perfekt, og det er grunnen til at det tar minimum 36 måneder før kjøretøyene våre introduseres på markedet.

We don’t settle for anything less than perfection. In this testimonial we will let Denys Lapointe himself explain how we achieve the highest level of quality in every product we create for you to enjoy.

Siden produktene våre er utviklet og testet i Canada, kan vi med trygghet si at de har passert styrkeprøven. Men vi vet at nordiske forhold kan være minst like krevende. For å motstå de tøffeste forhold man kan tenke seg, utviklet vi en pakke som kan takle enhver utfordring.

DETTE ER CAN-AM

DET FINNES EN CAN-AM FOR DEG